Nedsat pris! Unge Philby Forstør
Kategorier / sektioner:

Unge Philby (Bog, Hæftet)

Af: Robert Littell

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 229
Dato for udgivelse: 6-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Ib Poulsen
ISBN-13: 9788771292305
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Dan Mogford
Originaltitel: Young Philby
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
239,25 kr
epub
81,15 kr
zip_mp3
131,95 kr

239,25 kr

-13%

Vejl. pris: 275,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Kim Philby flygtede til Moskva i 1963, blev han den mest omtalte og berygtede dobbeltagent i spionagens historie. Ved begyndelsen af Anden Verdenskrig var han blevet hvervet til den engelske efterretningstjeneste. Han steg hurtigt i graderne og blev efter krigen udstationeret i Washington som ledende forbindelsesofficer mellem det engelske Secret Service og CIA.
Ved afsløringen af andre medlemmer af gruppen af dobbeltagenter kendt som ´Cambridge Five´ kom det for dagens lys, at Philby var begyndt at spionere for Sovjetunionen, mange år før han gik ind i den engelske efterretningstjeneste. Det endte med, at han flygtede til Moskva for næsen af de engelske agenter, der var på vej til at arrestere ham, og han tilbragte de sidste femogtyve år af sit liv i Rusland.
I Unge Philby fortæller Robert Littell den ikke særlig kendte historie om spionens unge år. Gennem beretninger fra Philbys venner, kærester og hans sovjetiske og engelske føringsofficerer følger vi et dybt fascinerende menneske, som konstant fik sine overordnede på begge sider af jerntæppet til at spekulere på, hvor hans loyalitet egentlig lå. For hvert lag af dobbelthed, der afdækkes, rejser der sig nye spørgsmål: Hvad var det, der drev denne berygtede dobbeltagent? Hvem var, når det kom til stykket, den egentlige Kim Philby?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Unge Philby

Unge Philby