Nedsat pris! Ungeperspektiver: Tænkninger og tilgange i ungdomsforskningen
Kategorier / sektioner:

Ungeperspektiver: Tænkninger og tilgange i ungdomsforskningen (Bog, Limryg, Dansk)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag (FAAU)
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 7-1-2019
Udgivelse: 2018.
Medforfattere: Mette Pless, Niels Ulrik Sørensen
ISBN-13: 9788772100074
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At inddrage unges perspektiver udgør en stærk tradition inden for ungdoms­forskningen, der i årevis har arbejdet med at udvikle tænkninger og tilgange, som kan gribe unges erfaringer, orienteringer og mulighedshorisonter.

I Ungeperspektiver præsenteres en række aktuelle tænkninger og tilgange, som på forskellige måder tegner et billede af, hvad der rører sig blandt unge, og hvordan de berøres af og håndterer de vilkår, der gør sig gældende i nutidens ungdomsliv.

I bogens kapitler viser en række førende nordiske ungdomsforskere, hvordan de arbejder med ungeperspektiver i deres forskning, hvilke teoretiske og metodiske overvejelser der ligger bag, og hvad det er for nogle sider af ungdomslivet, de derigennem får adgang til.

Ungeperspektiver er ikke en egentlig metodebog. I stedet er det bogens ambition at bidrage med konkrete og situerede bud på, hvordan man kan arbejde med at inddrage og udforske unges perspektiver i forskningen, og derigennem ligeledes at bidrage til en diskussion om, hvad det vil sige at arbejde med unges perspektiver.

Bogen henvender sig til forskere inden for ungdomsforskning, samfundsvidenskab og humaniora, men er også relevant for studerende, undervisere, praktikere på efteruddannelse samt andre, der teoretisk og praktisk beskæftiger sig med unge, ungdomsliv og ungdomssociologi. Bogen indgår i Center for Ungdomsforsknings bogserie Ungdomsliv. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ungeperspektiver: Tænkninger og tilgange i ungdomsforskningen

Ungeperspektiver: Tænkninger og tilgange i ungdomsforskningen