Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Universets centrum (Bog, Hæftet)

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 23-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Medforfattere: Rane Willerslev, Jakob Vedelsby
ISBN-13: 9788771597851
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 23-09-2019)

Forventes på lager: 23-09-2019

145,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Viggo er antropolog med speciale i sibiriske folkeslag – og så er han shaman. Han har evnen til at rejse i tid og rum. Ikke kun i sit eget liv, men også i parallelle universer. I et af disse lever kernefysikeren Nina. I hendes verden brød Sovjetunionen ikke sammen, og i stedet bredte økokommunismen sig ud over verden. Nina har hele sit liv stræbt efter at komme til tops i forskningshierarkiet, men fra fortiden kalder hendes farfar, der var shaman. Nu prøver han at få hende til at acceptere sin skæbne som hans arvtager. Viggos og Ninas liv er uafvendeligt forbundet på tværs af tid og rum – men formår de hver især at finde deres rette plads i tilværelsen? Rane Willerslev, der kendt for sin position som direktør for Nationalmuseet, tv-programmer, sine Sibiriensture og ikke mindst bogen
”Tænk vildt” præsenterer her sammen med forfatteren Jakob Vedelsby en spraglet roman om shamaner, hjælpeånder og parallelle universer.
Et vildt bud på en alternativ måde at opfatte virkeligheden omkring os på. Romanens ene hovedperson ”Viggo” er skrevet med udgangspunkt i Ranes eget liv. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Universets centrum

Universets centrum