Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Universets Centrum (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rane Willerslev og Jakob Vedelsby

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771597851
Udgave: 1. (23-09-2019)
Oplag: 1. (23-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 220
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Viggo er antropolog med speciale i sibiriske folkeslag – og så er han shaman. Han har evnen til at rejse i tid og rum. Ikke kun i sit eget liv, men også i parallelle universer. I et af disse lever kernefysikeren Nina. I hendes verden brød Sovjetunionen ikke sammen, og i stedet bredte økokommunismen sig ud over verden. Nina har hele sit liv stræbt efter at komme til tops i forskningshierarkiet, men fra fortiden kalder hendes farfar, der var shaman. Nu prøver han at få hende til at acceptere sin skæbne som hans arvtager. Viggos og Ninas liv er uafvendeligt forbundet på tværs af tid og rum – men formår de hver især at finde deres rette plads i tilværelsen? Rane Willerslev, der kendt for sin position som direktør for Nationalmuseet, tv-programmer, sine Sibiriensture og ikke mindst bogen


”Tænk vildt” præsenterer her sammen med forfatteren Jakob Vedelsby en spraglet roman om shamaner, hjælpeånder og parallelle universer.


Et vildt bud på en alternativ måde at opfatte virkeligheden omkring os på. Romanens ene hovedperson ”Viggo” er skrevet med udgangspunkt i Ranes eget liv. 

Anmeldelser (0)