uNYTTIG VIDEN
Kategorier / sektioner:

uNYTTIG VIDEN (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Ebert & Klotzek

Forlag: Arlings.com
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799236213
Udgave: 1. (15-11-2011)
Oplag: 1. (15-11-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Paperback
Sideantal: 132
Originaltitel: Unnützes Wissen
Omslagsgrafiker: David Lang
Omslagsillustrator: David Lang
Oversætter: Per Heide
Originalsprog: Tysk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

1374 skøre, fascinerende, sjove og ikke mindst tankevækkende facts!
Den oplagte mandelgave eller vært(indegave)!
Nogle af disse facts har tidligere været bragt i samarbejde med magasinet M!, og nu får du alle 1374 facts samlet i en indbydende og farverig bog. Vil du have en forsmag på bogens facts, så bliv fan af vores side på Facebook, så kan du hygge dig med en masse andre interessante facts - find den her: http://www.facebook.com/#!/pages/uNyttig-Viden/157878940947686
Hvis du nogen sinde har undret dig over, hvorfor farven blå er så dominerende på Facebook, hvor lang levetid en typisk statusopdatering har, om man kan komme i krig med et andet land efter en fodboldkamp, hvor høj Britney Spears´ telefonregning er og om det er sundt for en kvinde at flytte sammen med en mand, så behøver du ikke lede efter svarene længere - 1374 forrygende facts om hele den besynderlige og fantastiske verden omkring os!

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
16-11-2011

Arlings har skabt et vidunder! Jeg glædede mig rigtig meget til at få fingre i bogen, og da jeg modtog den kiggede jeg først lidt forvirret på den, fordi den lignede ikke noget specielt. - Men døm ikke en bog på omslaget! For uNYTTIG VIDEN er fyldt med masser af sjove små facts. Og før jeg vidste af det, havde jeg allerede læst 300 af dem og havde ved næsten alle facts stoppet op i et halvt sekund og smilt af bogen. Omslaget på bogen vækker læselysten med ord som "tankevækkende" og "fascinerende". Og det skuffer ikke, når man læser bogen. Jeg er faktisk også begyndt at kunne lide bogens størrelse, den er meget praktisk til lige at have med i tasken, fordi den netop er så let og handy. Det er også dejligt med den gule farve, så jeg ved, hvor jeg kan finde mit daglige smil ;) Alt i alt er jeg rigtig glad for bogen og den er super dejlig at kunne hive frem både alene, men også sammen med vennerne!

Bedømmelse 
16-11-2011

Rigtig fed oplevelse. Da jeg modtog bogen, var jeg lidt skeptisk pga. af dens lille format. Det viste sig at være en fejl - det lille format er meget handy så man hele tiden kan få stillet sine "lyster". Det er jo ikke ligefrem nyttige oplysninger men sjove det er de, kan klart anbefale denne bog. En hver der kan lide unyttig viden BØR læse denne bog! Mange unyttig viden hilsner Niels-Kristian

Bedømmelse 
16-11-2011

Jeg har læst bogen uNyttig viden. Det første man ser er bogen omslag, den er meget iøjefaldende, idet den er gul, men med et par gode uddrag af bogen på bagsiden til at fange opmærksomheden.
Bogen har en rigtig god indledning, med et par tankevækkende facts som i hvert fald får mig til at læse videre, for at finde flere "wake up calls".

Selve facts´ene er selvfølgelig en broget blanding, med nogle meget gode, imellem nogle knap så gode. Det er meget let overskueligt, at læse, derfor er det også nemt, at skimte de facts som interessere mig.

Generelt er der vildt mange facts som man ikke lige havde tænkt på, eller vidst i forvejen. Nogen af dem prøver man selvfølgelig på at huske på, men man skal godt nok have en klæbehjerne for at huske dem alle, for der er hele 1374 facts. Men de er alle sammen meget spændende at læse.
En ting der kunne være bedre, ville være hvis bogen havde været inddelt i emner. Så man nemt kunne slå op på en sjov facts, som interessere én, eller man lige kunne slå op i en facts mens man skulle bruge den.
Jeg har bl.a. brugt bogen som en godt læsestof på toilettet. Men også som en god "icebreaker" med nogen man måske ikke kender. Men alt i alt en spændende bog på flere plan, og som vedrører stort set alt.

Bedømmelse 
14-11-2011

Bogen med den fangende gule farve på forsiden, og nogle sjove og finurlige citater på bagsiden, fanger straks min opmærksomhed....
Unyttig Viden er et minilektion, med skør unyttig, men ikke mindst sjov viden. Som kan frembringe spontane grin. Men også udvide ens unyttige viden! - som en dag, nok skal vise sig at komme en til gode…

Vil du imponere til næste julefrokost, så skynd dig at anskaffe dig et eksempler af Unyttig Viden.
Bogen er let læselig, med en god blanding af finurlige og seriøse citater, fra ind og udland.

2 eksemplar af bogen er allerede pakket ind, og klar til at blive lagt under juletræet.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

uNYTTIG VIDEN

uNYTTIG VIDEN