Nedsat pris! Upassende sociologi: sociologiske studier af social samhandling og hverdagens håndteringsstrategier på sensitive steder Forstør
Kategorier / sektioner:

Upassende sociologi: sociologiske studier af social samhandling og hverdagens håndteringsstrategier på sensitive steder (Bog, Hæftet)

Af: Michael Hviid Jacobsen

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 20-12-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Redaktion: Michael Hviid Jacobsen
ISBN-13: 9788773077207
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

240,50 kr

-7.5%

Vejl. pris: 260,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Upassende sociologi er en antologi, der både beskæftiger sig med de dele af hverdagslivet, som vi ofte afholder os fra at indfinde os i, og som er omgærdet af en særlig mystik, men som også analyserer nogle af de steder, vi dagligt indfinder os på uden at tænke nærmere over, hvordan vi opfører os og hvorfor.
Bogens sigte er således en beskrivelse og analyse af såvel det ´upåagtede´ som det ´afvigende´. Igennem antologiens essays berettes således indgående om samhandling på så forskellige steder som hospitalet, kirken, kasinoet, swingerklubben, bussen, fitness-centret og højskolen for handicappede. Fælles for kapitlerne er deres forsøg på at beskrive, hvordan mennesker opfører sig på disse steder, og hvilke særlige strategier, uskrevne regler eller rutineprægede ritualer de benytter sig af i deres omgang med hinanden. Det er herigennem, at den mikroskopiske sociale orden, som vi dagligt opretholder og reproducerer gennem vores samhandling med andre, afspejler det overordnede samfunds værdier og normer.
Antologien redigeres af Michael Hviid Jacobsen, adjunkt i sociologi ved Institut for Sociale Forhold og Organisation, Aalborg Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Upassende sociologi: sociologiske studier af social samhandling og hverdagens håndteringsstrategier på sensitive steder

Upassende sociologi: sociologiske studier af social samhandling og hverdagens håndteringsstrategier på sensitive steder