Nedsat pris! Urkraft: Karriereliv uden stress
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Urkraft: Karriereliv uden stress (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Jens Ole Ambjerg

Forlag: muusmann'forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792746061
Udgave: 1. (28-05-2012)
Oplag: 1. (28-05-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hardback
Sideantal: 176
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En lærerig og inspirerende bog om at skabe forbindelse og harmoni i forholdet mellem vore urmenneskelige gener og det moderne karriereliv. Fortalt af hoteldirektør og foredragsholder Jens Ole Ambjerg, som i flere år har haft fokus på at leve et holistisk liv uden al den sminke, junk og kunstig stimulation, som vi mennesker har det med at fylde i vores liv. Han mediterer og kamptræner, er naturmenneske, vegetar og i spirituel kontakt med det forgangne liv.
Mange af os har travlt med vores karriere, med at have et spændende jobliv, men vi må aldrig få så travlt, at vi ikke prioriterer at leve det gode liv. Det er synd at ødelægge livet med stress og mangel på nærvær. Vi glemmer at mærke efter, hvornår vi trives, hvornår vi oplever harmoni og oprigtig glæde. I stedet bedøver vi os selv med TV, syreholdig mad og inaktivitet. Og glemmer vigtigheden af fysisk nærhed, der præger vores kropsfornægtende kultur. 
Jens Ole Ambjerg giver værktøjer til at leve et bedre og mere autentisk liv. Hvordan vi får renset alt skidtet væk og finder tilbage til vores indre urmenneske. Læs bogen som en inspiration til at få et godt liv – et karriereliv i balance. 


Fortalt af hoteldirektør og foredragsholder Jens Ole Ambjerg til Trine Wiese, erhvervsjournalist og forfatter til bøgerne ”Glade chefer”, ”Den lykkelige leder” og ”Magtens korridor”. Hun er desuden ledelseskommentator i Jyllands-Posten.

Anmeldelser (0)