Nedsat pris! Urolige hjerte Forstør
Kategorier / sektioner:

Urolige hjerte (Bog, Hæftet)

Af: Vibeke Marx

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 115
Dato for udgivelse: 2-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711951347
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karen er en dygtig elitegymnast og er endelig blevet kærester med drømmefyren Rasmus. Men pludselig bliver Rasmus syg, og hun oplever endnu en voldtægt, der sætter hende helt ud af kurs. Hvad skal hun stille op med sig selv?
Vibeke Marx (f.1948) er en helt central stemme i den danske samtidslitteratur, når det kommer til at skildre de mennesker, der lever på samfundets bund. Hun brød for alvor igennem som skønlitterær forfatter i 1990 med ungdomsromanen Held og lykke Robinson, der vandt en nordisk ungdomsbogskonkurrence. Hun bevæger sig inden for flere forskellige genre, og hendes forfatterskab tæller romaner og noveller til både børn, unge og voksne. Fælles for alle hendes bøger er hendes store sociale engagement, der gør hende til én af den moderne, danske litteraturs stærkeste samtidskritiske stemmer.
"I et enkelt sprog uden sentimentale fraser eller metaforiske nykker viser Vibeke Marx indirekte, hvad gruppepres, ansvarlighed, præstationsangst, afmagt, fremmedfrygt, kærlighed og holdningsdannelse vil sige. Intet af det pensles ud. Karen bruger slet ikke den slags ord - hun lever med dem i en bog, der må ramme plet i en del pigers urolige hjerter." - Dorte Hygum Sørensen, Politiken.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Urolige hjerte

Urolige hjerte