Nedsat pris! Urværksprinsessen Forstør
Kategorier / sektioner:

Urværksprinsessen (Bog, Indbundet)

Af: Cassandra Clare

Forlag: Borgen
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Djævelske mekanismer
Sideantal: 480
Dato for udgivelse: 28-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 3. bog,
Oversætter: Mette Skot Perschke
ISBN-13: 9788721036997
Produkt type: Bog
Originaltitel: Clockwork princess
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tessa Gray burde være lykkelig - er alle brude ikke det? Men mens hun forbereder sit bryllup, begynder et net af skygger at strammes om Skyggejægerne fra Londoninstituttet. En ny dæmon viser sig, en, der er forbundet ved blod og hemmelighedskræmmeri med Mortmain, den mand, som planlægger at bruge sin hær af nådesløse automatoner, Djævelske Mekanismer, til at ødelægge Skyggejægerne. Mortmain har kun brug for en enkelt ting mere for at fuldføre sin plan.
Han har brug for Tessa.
Charlotte Branwell, lederen af Instituttet, ønsker desperat at finde Mortmain før han slår til. Og Jem og Will, de to drenge, der begge er ude efter Tessas hjerte, vil gøre alt for at redde hende. For selv om Tessa og Jem er forlovet, er Will stadig forelsket i hende.Mens de alle arbejder for at redde Tessa og fremtiden for de Skyggejægere, der er sammen med hende, bliver Tessa klar over, at den eneste, der kan redde hende er hende selv - for ved at finde ud af sin egen sande natur vil Tessa kunne blive mere magtfuld, end hun nogen sinde har drømt om.
Men kan en pige helt alene, selv en, der har engles kraft til sin rådighed, gøre front mod en hel hær?Farer og forræderi, hemmeligheder og magi og de sammenfiltrede tråde af kærlighed og tab vikler sig ind i hinanden, da Skyggejægerne bliver presset helt ud til afgrundens rand i den nervepirrende afslutning på trilogien om Djævelske Mekanismer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Urværksprinsessen

Urværksprinsessen

Kunder, der købte denne vare, købte også