Nedsat pris! Utilsigtede hændelser
Kategorier / sektioner:

Utilsigtede hændelser (Indbundet, Dansk)

Af: Søren Mørch

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740050752
Udgave: 1. (05-12-2019)
Oplag: 1. (05-12-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 05-12-2019

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 05-12-2019)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Utilsigtede hændelser er en fortsættelse og en afslutning af historikeren Søren Mørchs store fortælling om verden, som den er.
Søren Mørch fik et folkeligt gennembrud som historiefortæller, da han i slutningen af nullerne udgav de to store og stærkt anmelderroste værker Store forandringer og Vældige ting, som blev solgt i over 30.000 eksemplarer. Nu fuldender en af Danmarks store historikere sit værk med det længe ventede tredje bind, Utilsigtede hændelser. 
Store forandringer beskæftigede sig med, hvordan det gik til, at verden blev moderne – det vil sige blev sådan, som den er nu. Vældige ting belyste i 63 nye fortællinger, hvem og hvad der fik verden til at forandre sig fra den gamle til den moderne. I Utilsigtede hændelser følger nye fascinerende fortællinger, der med slående og ofte overraskende nedslag i historien belyser tiden efter 2. Verdenskrig.
Fremtidige arkæologer (hvis sådan nogle kommer til at eksistere om et par tusind år) vil komme til at indse, at der i tiden efter 1945, i midten af det 20. århundrede, indtraf en ny tidsalder, nemlig Plastikalderen. Det er den, Søren Mørch har sat sig for at fortælle om. Der er nedslag i konkrete historiske personer og begivenheder, men også nedslag i det oversete, det besværlige  og det vidtløftige.
Utilsigtede hændelser er – på samme måde som de to tidligere bind – verdenshistorie på en ny, skarp og anderledes måde. Søren Mørch er i topform, og bindet er velskrevet, spændende at læse og godt at få forstand af.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Utilsigtede hændelser

Utilsigtede hændelser