Nedsat pris! Utro (Bind 5) Forstør
Kategorier / sektioner:

Utro (Bind 5) (Bog, Paperback)

Af: Henrik Frederiksen

Forlag: Henrik Frederiksen
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 10-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: Bind 5,
ISBN-13: 9788792973115
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mara Hagerup
Fotograf: Lars Høgsted
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

152,25 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny roman af Danmarks bedst sælgende forfatter på eget forlag med 280.000 solgte eksemplarer!
Den nye roman UTRO er før udgivelse solgt i et oplag på 5.000 til Coop.
Handling:
Den stille Rathsacksvej på Frederiksberg er rammen om Utro – historien om det idealistiske ægtepar Vickie og Esben Heiberg, hvis luksusvilla bryder i flammer en forårsnat. De ser rædselsslagne på, mens alt, hvad de ejer, forsvinder.
Byretsdommeren Esben aner ikke sine levende råd, mens hans søn Christian virker opstemt over katastrofen. Pludselig løber Vickie ind i det brændende hus. Jegfortælleren overværer det hele. Sammen med sin gamle ven Pastoren er han kontaktperson for Christian – en jurastuderende, der kun tilsyneladende er en velfungerende ung mand. Hvorfor risikerer Vickie sit liv? Ingen vil sige noget, men mistanken om, at nogen blev efterladt i branden, trænger sig på. 
Det er svært at forestille sig, at en byretsdommer og hans hustru, der er leder af en børnehave, vil nogen noget ondt. Alligevel truer en familiehemmelighed med at æde dem op indefra. 
Det er ligeledes på Rathsacksvej, at jegfortælleren har en affære med en gift kvinde, Sarah, der har to børn. Han kender hendes mand og ved, at det er forkert. Sporene fra de to familier løber ind i hinanden. Sarah har overraskende oplysninger om familien Heiberg. Hun fortæller blandt andet, hvorfor naboerne ikke bryder sig om de to idealister. 
Bogen handler om utroskab, men i lige så høj grad om, i hvilket omfang man er tro mod sine værdier – står fast på det, man tror på, eller svigter sig selv og andre. Et ubarmhjertigt opgør med, hvad det vil sige at være et ordentligt menneske. UTRO er den femte roman i en serie. Alle bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Utro (Bind 5)

Utro (Bind 5)