Nedsat pris! Utro
Kategorier / sektioner:

Utro (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Henrik Frederiksen

Forlag: Henrik Frederiksen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792973115
Udgave: 1. (10-11-2018)
Oplag: 1. (10-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Utro er den femte roman i en serie. Alle bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 300
Originaltitel: Utro
Omslagsgrafiker: Mara Hagerup
Fotograf: Lars Høgsted
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
152,20 kr
39,90 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny roman af Danmarks bedst sælgende forfatter på eget forlag med 300.000 solgte eksemplarer.


Handling:


Den stille og velhavende Rathsacksvej på Frederiksberg er rammen om Utro – en roman om kampen for idealer. Mens det idealistiske ægtepar Vicky og Esben Heiberg pludselig må se deres luksusvilla gå op i flammer, har romanens fortæller en affære med en gift kvinde fra samme vej. 

Jegfortælleren og hans ven ’Pastoren’ er kontaktpersoner for Esben Heibergs søn, en jurastuderende, der kun udadtil er velfungerende – og som virker opstemt over katastrofen. Men hvorfor? Hvorfor risikerer Vicky sit liv i branden? Og hvorfor vil ingen sige noget? 


Utro er en både stærk og stakåndet fortælling om at stå fast på sine værdier, om dybe svigt, men også et ubarmhjertigt opgør med, hvad det vil sige at være et ordentligt menneske.  


Utro er den femte roman i Henrik Frederiksens storsælgende serie, der foregår i København. Alle bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.  


"En slags livsstilsroman om hvordan vi lever nu. Historien er inciterende kold og indfanger fornemt miljøet i den højere middelklasse på godt og ondt. Meget underholdende og vedkommende."


Bo Tao Michaëlis, Politiken


”I denne velskrevne urbane historie, i både mørke og lysere toner, møder vi igen jegpersonen og den lidt forhutlede Pastoren fra romanen Park. Der er lige dele samfundskritik, action, problematisk sex, og overvejelser over hvad det vil sige, at være et ordentligt menneske.”


Lektørudtalelse af Grethe Lorentzen


”Pulp Fiction på Frederiksberg. Utro er en solid bog om noget, der måske er en forbrydelse (og måske er en bog om at skrive en bog) og et saftigt kig bag kulissen i en ofte overset rigmandsghetto. Ligesom man kan følge Philip Marlowe gennem Los Angeles, kan man følge helten fra bar til bar, om hjørnet ned ad stille villaveje. Jeg har en fornemmelse af, at selv tiden, det tager at cykle fra A til B, er researchet. Krimi? Knaldroman? Sædeskildring? Litterært kinesisk-æske drilleri? Utro er det hele, og den er skrevet med ferm hånd og sikker fremdrift."


POV. International, Steen Blendstrup 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Utro

Utro