Forstør
Kategorier / sektioner:

Vægttab uden sport og slankekure: bliv slank uden at torturere dig selv med sport og diæter - tolv nemme trin til din drømme vægt (Bog, Paperback)

Af: Dan Hild

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 7-12-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788771704433
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

90,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hver anden tyske, schweiziske, og østrigske person lider af fedme. Derudover lider mange af adskillige sekundære sygdomme. Nogle udholder også at blive lukket ude af samfundet, såvel fører til dårlige chancer for karriere og relationer.
Nye kost-programmer overrumpler markedet. Så som HCG kost, stofskifte kur, Paleo kost, metabolisk balance, adipositas kur, Brigitte-kost, lav Carb, Dr. Atkins eller Weight Watchers - tilbuddet er gigantisk.
Men mange mennesker, der arbejder på deres fedme og som investerer en masse tid og penge, vil bemærke kort efter diæten, at de er tungere, end de var tidligere.
Dan Child er ernæringsekspert og har lidt af fedme i lang tid og har selv har udarbejdet tolv enkle metoder i denne bog, der kan hjælpe dig med at arbejde på din overvægt uden at skulle ændre meget om din livsstil. Nå din drøm-vægt inspireret af dine første succeser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vægttab uden sport og slankekure: bliv slank uden at torturere dig selv med sport og diæter - tolv nemme trin til din drømme vægt

Vægttab uden sport og slankekure: bliv slank uden at torturere dig selv med sport og diæter - tolv nemme trin til din drømme vægt