Vær Stærk: 365 dage om året
Kategorier / sektioner:

Vær Stærk: 365 dage om året (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Demi Lovato

Forlag: Profic
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788790693077
Udgave: 1. (22-10-2014)
Oplag: 1. (22-10-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Paperback
Sideantal: 415
Originaltitel: Staying Strong
Oversætter: Rudi Kristensen
Originalsprog: Engelsk

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Demi Lovato er til stor inspiration for en hel generation.


Som kendt sanger og Disneystjerne, levede hun det liv som mange teenagere drømmer om, med ikke mindre end 21 millioner fans på Facebook, og 17 millioner følgere på Twitter.


Men bag facaden led hun. Mobning, lavt selvværd, og Bipolar lidelse, førte til alkohol og narkotikamisbrug, at hun skar i sig selv, og udviklede bulimi. Da hun valgte at stå frem med sine problemer, vakte det opsigt, ikke mindst blandt hendes danske fans.


Alligevel lykkedes det hende at komme ud af det mørke hun befandt sig i, og ind i en gladere og lysere tilværelse. Måden hun gjorde dette på findes beskrevet i denne bog: ved hjælp af positive selvbekræftelser formåede hun at skifte sit livssyn fra negativt og selvdestruktivt, til imødekommende og næstekærligt, og derved erfarede hun at hele hendes liv faktisk ændrede sig.


Bogen indeholder 365 meningsfyldte citater, ét for hver dag i året, der har betydet noget for hende. De efterfølges af hendes egne kommentarer og erfaringer, og til sidst et mål for den dag.


Bogen er en inspirationskilde for de mange unge mennesker der kæmper med lavt selvværd, mobning, spiseforstyrrelse, misbrug, eller andet, og som har brug for at vide at der findes hjælp, at der findes et lys for enden af tunnelen. 


Som Demi selv siger i bogen:  ”Det er min opgave at være et fyrtårn af håb for den lille pige der ikke har noget håb tilbage."

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vær Stærk: 365 dage om året

Vær Stærk: 365 dage om året