Nedsat pris! Værdier i hverdagen - og måske resten af livet: et studie med fokus på kristendomsformidling på efterskoler med et kristent værdigrundlag Forstør
Kategorier / sektioner:

Værdier i hverdagen - og måske resten af livet: et studie med fokus på kristendomsformidling på efterskoler med et kristent værdigrundlag (Bog, Hæftet)

Forlag: Nyt Liv
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 9-9-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Medforfattere: Karina Amtkjær Schrøder - Søren Østergaard
ISBN-13: 9788791079481
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Karina Amtkjær Schrøder - Søren Østergaard
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

225,35 kr

-13%

Vejl. pris: 259,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis forholdet mellem tårer på sidste skoledag og kvalitet er ligefrem proportionalt, er der næppe tvivl om, at et efterskoleophold må vurderes som en succeshistorie.
På denne dag er det også svært at forestille sig, at der skulle være et liv efter efterskolen, men de fleste kommer sig over det chok, det er igen at skulle forholde sig til virkeligheden. Livet går videre, og efterskoleopholdet finder sin naturlige plads i livets store rygsæk!
Værdier i hverdagen - og måske resten af livet baserer sig på en undersøgelse blandt knap 400 elever fra 16 efterskoler med et kristent værdigrundlag frem år efter, elverne forlod skolen. Bogen tegner et billede af, hvilken konkret virkningshistorie eleverne oplever, efterskoleopholdet har haft, i forhold til udvikling af sociale kompetencer, faglighed og deres generelle parathed til at give livet en skalle efter efterskolen.
I bogen sidste del zoomes ind på den tænkning og praksis, som skolernes kristne værdigrundlag konkret udmønter sig i. Forfatterne giver en række perspektiver på, hvorvidt og i hvilket omfang eleverne oplever, at de har taget skolernes specifikt kristne værdier med sig på deres videre livsrejse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Værdier i hverdagen - og måske resten af livet: et studie med fokus på kristendomsformidling på efterskoler med et kristent værdigrundlag

Værdier i hverdagen - og måske resten af livet: et studie med fokus på kristendomsformidling på efterskoler med et kristent værdigrundlag