Værkstedskort Forstør
Kategorier / sektioner:

Værkstedskort (Bog)

Forlag: Alinea
Sprog: Dansk
Serietitel: Format 1
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 11-12-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Medforfattere: Janus Madsen, Lone Anesen, Nina Winther Arnt
ISBN-13: 9788723523969
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

706,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Format 1, Værkstedskort er en analog udgave af de digitale værksteder til 1. klasse. Format 1, Værkstedkort er et godt redskab for læreren, der ønsker en faglig, differentieret og værkstedsorienteret matematikundervisning.

Format 1, Værkstedskort indeholder 64 matematikværksteder, der giver mulighed for at differentiere og fordybe sig i de faglige områder fra elevbogen. Med afsæt i værkstederne og de tilhørende materialer fra Format 1-3, Materialekasse arbejder eleverne med den viden, de har tilegnet sig i Format 1, Elevbog/Web. Værkstederne giver mulighed for, at eleverne kan fordybe sig i udvalgte emner. Ved hjælp af differentierede værksteder og tilhørende kopiark og GeoGebra- og regnearksfiler arbejdes på forskellige niveauer. Værkstederne fortæller eleverne i billede og tekst, hvad de skal arbejde med på de tre differentieret niveauer. Derudover kan eleverne finde oplysninger om deltagerantal, materialer samt hvilke læringsstile aktiviteterne primært tilgodeser. I værkstederne får eleverne mulighed for at træne og automatisere deres viden og kunnen med alsidige opgaver. Derudover giver værkstederne mulighed for at arbejde
med udfordrende problemstillinger for at skabe faglig fordybelse.

Er man ikke bruger af Format 1, Elevbog/Web, er Format 1, Værkstedskort et godt supplement til den daglige undervisning. Med Format 1, Værkstedkort følger en PDF af Format 1, Værkstedvejledningen, kopiark og GeoGebrafiler, som kan hentes på minside.alinea.dk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Værkstedskort

Værkstedskort