Nedsat pris! Vævefejl i kysen: Nostalgisk komedie Forstør
Kategorier / sektioner:

Vævefejl i kysen: Nostalgisk komedie (Bog, Hæftet)

Af: Jytte Westendahl

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 166
Dato for udgivelse: 9-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771907810
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

143,40 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Romanen er specielt til dig, der har bevaret din barnlige, humoristisk sans. Kan du huske dengang, du var ung omkring 1960, så vil du hygge dig med denne underholdende, nostalgiske historie om Harryfamilien, der bor i en firefamiliers ejendom, tæt på SUNLIGHT-fabrikken i Glostrup. Familien består foruden Harry af konen Lizzie og deres tre børn, hvoraf to er teenagere. Plus deres afdøde hund, Karlo, som nægter at drage videre, før han har hævnet sig på viceværten Valde, som indirekte var skyld i hans død. Valdes IQ er ikke noget at prale af, og han er et nemt offer for Laske, familiens søn på 16 år, som er en ballademager. Laske terroriserer desuden tysklæreren, så hun bliver langtidssygemeldt, og regnelæreren, mens han er på toilettet. Operasangerindens gardiner ender på datteren Ina, som lider. Laske smadrer et hjem i jagten på en fugl. Mange ting sker hele tiden, og det er HELT TIL GRIN.

- En ny humorist i dansk litteratur Og en morsom en af slagsen! Glæd dig til denne bog. Bo Lillesøe.    

Uddrag af bogen
– Edderkopper, rettede Laske. Der er tre. Nu lød han som en professor, der holdt foredrag for et hold studerende. De helt store kan blive på størrelse med en underkop. Efter en kunstpause, hvor han nød Valdes åbenlyse rædsel og vantro, tilføjede han sagligt: 
– Naturligvis når de IKKE har rettet benene helt ud. De har lange hår på kroppen, og man kan faktisk høre, når de kommer kravlende. Der lød et gisp fra Valde. Der trådte et skridt væk fra æsken.
– De er naturligvis meget velkommen til at se dem, når jeg linder lidt på låget, sagde Laske overdrevent venligt, mens Valde tørrede sig over panden og lignede en, der var klar til flugt.
– Ellers tak, stønnede han. Laske fortsatte skuespillet.
– Ud over mus lever de af kyllinger og – jeg har sågar hørt om en, der nakkede en kattekilling.      

Om forfatteren
Jeg har boet i Glostrup siden 1948 og fik lyst til at kombinere sjove minder med perioden omkring 1960, med min barnlige humor. Romanen er ikke en historisk beretning om byen bare ren underholdning. Gamle glostruppere har inspireret mig via deres egne oplevelser, men personer og handling er fri fantasi.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vævefejl i kysen: Nostalgisk komedie

Vævefejl i kysen: Nostalgisk komedie