Valkyrien (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sidsel Katrine Slej

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740612776
Udgave: 1. (07-11-2016)
Oplag: 1. (07-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 292
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“I det fjerne kunne Fréa høre kampen. Lyden af stål imod stål og høje, dumpe brag, der fik jorden til at skælve. Lige over bjergkammen kunne hun igennem den isnende tåge, der svøbte sig om landskabet, se lyset fra tusindvis af ildsværd.”

Efter at Fréa begyndte sin oplæring som Valkyrie i Asgård, har hun dårligt nok haft et eneste roligt øjeblik. Den magtfulde Od brygger konstant på sine onde planer for at overtage magten over Asgård, og han er slet ikke færdig endnu. Knap er det lykkedes Fréa og veninden Ranveig at lokke Midgårdsormen tilbage i verdenshavets bølger, før de opdager en mistænksom, ubevægelig dis over havet. Disen viser sig at skjule en hel flåde af ondsindede ildjætter fra Muspelheim, men ikke nok med det: Midt i flåden spotter de også Naglfar. Skibet, der er bygget af døde mænds negle. Skibet, der ifølge forudsigelserne om Ragnarok skal sejle til Vígríðrsletten med ulykkesguden Loke som kaptajn, hvor det endelige slag skal stå. Det sidste slag.

 Fréa får brug for al sin magi, hvis hun skal bremse Ragnarok, og samtidig må hun tøjle sin længsel efter sin elskede Magne, der er som forsvundet. Det bliver et hæsblæsende ridt mod tiden for at stoppe jordens undergang, mens det endelige slag rykker nærmere og nærmere …

 Bøgerne om sanddrømmeren Fréa er fantasy spækket med spænding, kærlighed, mod og mytologi. Valkyrien er tredje bind i serien, der også tæller Sanddrømmeren (bind 1) og Runemagikeren (bind 2)

SIDSEL KATRINE SLEJ bor i Århus sammen med sin mand og to små piger. Hun elsker at dagdrømme og finde på historier. En dag fandt hun ud af, at hun også elsker at skrive. Det blev til fantasy-romanerne Sanddrømmeren, Runemagikeren og Valkyrien, der er bygget på den nordiske mytologi. Sidsel har en kandidatgrad i historie og multimedier fra Århus Universitet og arbejder desuden freelance med grafisk tilrettelæggelse.

Om bind 1, Sanddrømmeren:

“ … en velskrevet bog med en spændende hovedperson og et originalt plot.”

Vera Hollerup, DBC

“Jeg ELSKEDE ’Sanddrømmeren’ fra side 1 til sidste side!”

Anne Mette Bach Jeppesen, De Unges Ord

Om bind 2, Runemagikeren:

“Forfatterens frodige, fabulerende fortællekunst formidler til fulde forventningerne fra forrige fortælling.”

Vera Hollerup, DBC

“Sidsel Katrine Slej leverer en velskrevet roman om overnaturlige evner, nordisk mytologi og forelskelse med et spændende og fængende plot, som vil interessere både unge som voksne Young Adult læsere.”

Pia Bechmann, Litteratursiden

Anmeldelser (0)