Nedsat pris! Valkyriesang: krimi Forstør
Kategorier / sektioner:

Valkyriesang: krimi (Bog, Indbundet)

Af: Craig Russell

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Dato for udgivelse: 2-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788770703499
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: The Valkyrie song
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

252,25 kr

-13%

Vejl. pris: 289,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jan Fabel er en plaget mand, og det er kvinderne, der plager ham. Susanne, hans samlever, forlanger mere fokus, hans datter overvejer at melde sig til politiet, og hans ekskone holder ham ansvarlig for datterens beslutning. Og som om det ikke er nok, har Englen fra St. Pauli slået til igen efter en pause på over 10 år.
En engelsk popstjerne bliver fundet døende i Hamburgs Reeperbahn. Tilsyneladende effektivt knivstukket af Englen. Det bliver begyndelsen på en række vildt forskellige episoder med dødelig udgang, der kommer tættere og tættere på Jan Fabel og hans hold ved Hamburgs politi. Og på det danske politi, der deltager i jagten.
Jan Fabels jagt på sandheden konfronterer ham med en skræmmende effektiv morder, og han forstår snart, at det farligste i hans jagt på Valkyrien er, at han måske finder hende.  
Valkyriesang er en dødspændende og underfundig krimi om kvinder der hader mænd - og måske har en grund til det. Bogen er femte selvstændige bind i serien om Jan Fabel. De foregående bind er Blodørn, Mord er ikke noget eventyr, Til evig tid og Karnevallets mester.
Craig Russell, f. 1956, kommer fra Skotland, men har en stor interesse i tysk sprog og historie, hvorfor serien om Jan Fabel foregår i Tyskland. Udover serien om Jan Fabel, har han også skrevet foreløbigt to bind om privatdetektiven Lennox, som foregår i 50´ernes Glasgow.     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Valkyriesang: krimi

Valkyriesang: krimi