Forstør
Kategorier / sektioner:

Vandprishåndbogen: prisdata, driftsdata, love m.v. (Årgang 2016) (Bog, Løsblade)

Forlag: Karnov Group Denmark
Format: Løsblade
Sprog: Dansk
Sideantal: 140
Dato for udgivelse: 26-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: Årgang 2016,
ISBN-13: 9788761938145
Produkt type: Bog
Handelsbegraensning: Abonnement - kan kun købes direkte fra forlaget
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

4.433,05 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vandprishåndbogen indeholder prisdata vedrørende projektering, opførelse, drift og vedligeholdelse af vandforsyningsanlæg.


Der gives en grundig vejledning i udarbejdelse af planlægningsoverslag med en række overslagsskemaer for at lette opstillingen af prisoverslag mv.


Håndbogen indeholder et priskatalog til brug for prissætning af vandforsyningens komponenter inden for områderne: anlægsmodning, boringer, vandværksbygninger, behandlingsanlæg, udpumpningsanlæg, ledningsanlæg og projektering.


Priskataloget kan endvidere benyttes til en overordnet kontrol af tilbudspriser, idet priserne er beregnet på baggrund af gældende vejledende materialepriser, akkordløn samt vurdering af materielindsats. Prismaterialet ajourføres ved en årlig regulering af de prisbestanddele, som er undergået ændringer i årets løb.


Håndbogen er opdateret med hensyn til anlægs- og procestekniske udførelsesmetoder og opdelingen af kalkulationsenheder. I dag bruges der flere ressourcer på at sikre hygiejnen og forsyningssikkerheden på vandværkerne, og derfor er der lagt særlig vægt på lukkede overskuelige processer, der er nemme at kontrollere, dokumentere og servicere.


Vandprishåndbogen vedligeholdes i samarbejde med Henrik Schmidt, NIRAS, Dansk Vand- og Spildevandsforening og Foreningen af Vandværker i Danmark


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vandprishåndbogen: prisdata, driftsdata, love m.v. (Årgang 2016)

Vandprishåndbogen: prisdata, driftsdata, love m.v. (Årgang 2016)