Nedsat pris! Vandringen Forstør
Kategorier / sektioner:

Vandringen (Bog, Hæftet)

Af: Elisabeth Bergstrand Poulsen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 244
Dato for udgivelse: 24-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711882979
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Denne barndom er sammensat af sunde bestanddele. Dels af den samme art, som forundes så mange andre børn: et hjem at bo i – jord, der giver arbejde – der grønnes og bærer afgrøde. En landligt stor himmel med sole, måne og stjerner. Med store og små dyr i staldene, der giver tryghed og trivsel i livet. To voksne mennesker, der hegner barndommen.
Men denne dreng havde i hvert fald ét plus og ét minus mere end andre børn. Hans øjne var blevet åbnet, så at han med opladt sind havde set en ildstøtte, hvis skær var renere og klarere end almindeligt lys – en ild, der ikke skulle være til nytte, men til glæde – som gennemglødede hele hans væsen med denne glæde, der ikke smuldrede bort, selv når ilden slukkedes."
"Vandringen" fortæller om en lille dreng, der har mistet sin mor og i stedet fået en stedmor, der gør livet gråt og trist for både ham og faren med sine strikse regler og strenge straffe. Men drengen finder skatte i hverdagen, som andre børn ikke behøver at søge efter, fordi de har al den kærlighed og sjov, som de har brug for. Stjernehimlen over ham bliver hans redning, da stedmoren tager ilden fra ham, for den kan han aldrig miste.
Elisabeth Bergstrand Poulsen (1887-1955) var en svensk forfatter og maler, der flyttede til Danmark i 1917, efter hun giftede sig med den danske billedhugger Axel Poulsen. Det smålandske bondelivs traditioner går igen i Elisabeth Bergstrand-Poulsens romaner, der ofte er skrevet i legendeform.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vandringen

Vandringen