Vanille kogebogen: forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke Forstør
Kategorier / sektioner:

Vanille kogebogen: forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke (Bog, Hæftet)

Forlag: Kromans
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 178
Dato for udgivelse: 12-12-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Oversætter: Merethe Simonsen
Medforfattere: Karsten Kroman, Patricia Rain
ISBN-13: 9788799089727
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anne Bach Pedersen, Annette Bylov Sørensen, Mette Warming
Diverse ophavsangivelser: Art Director Kenneth Lindner
Forord: Karsten Kroman
Fotograf: Andreas Wiking
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

69,40 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vanillekogebogen indeholder over 100 opskrifter på forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, supper, saucer, salater mm. - alle med vanille! Bogen indeholder desuden råd og vejledning om valg af vanille og informationer om vanillens mange ´aromagiske´ egenskaber. Opskrifterne er nemme og der er store billeder af alle retter.
Bogen er baseret på Patricia Rain´s ´The Vanilla Chef´ og er bearbejdet og videreudviklet af 3 danske vanillevilde køkkenchefer. Mette Warming - Henne Kirkeby Kro, Anne Bach Pedersen - Hotel- & Restaurantskolen København, Annette Bylov Sørensen - Restaurant Gilleleje Havn i samarbejde med Karsten Kroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vanille kogebogen: forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke

Vanille kogebogen: forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke