Varulven fra Febersumpen Forstør
Kategorier / sektioner:

Varulven fra Febersumpen (Bog, Indbundet)

Af: R.L. Stine

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Gåsehud - Bogen bag filmen
Sideantal: 126
Dato for udgivelse: 13-10-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
Oversætter: Henrik Andersen
ISBN-13: 9788702182552
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macauley
Originaltitel: The werewolf of Fever Swamp
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvem er bange for den store, stygge ulv? Det begyndte med de mærkelige hyl om natten ude fra Febersumpen, hvor den mystiske eneboer holder til. Så var der kaninen, flået i småstykker.Alle tror, det er Gradys nye hund, der står bag. Den ligner faktisk også en ulv. Men Grady ved, at hans hund er en helt almindelig hund, og de fleste hunde hyler ikke mod månen. Eller forsvinder ved midnat. Eller forvandles til skrækkelige uhyrer ved fuldmåne.Eller ... gør de? Eller er det eneboeren, der står bag? For hvorfor bor han helt alene ude i sumpen?
En af bøgerne bag gyserkomedien Gåsehud med komikeren Jack Black i hovedrollen som forfatteren R. L. Stine.Gåsehud-filmen og bøgerne bag Goosebumps er en amerikansk gyserkomedie instrueret af Rob Letterman (bl.a. Monsters mod Aliens og Gullivers rejse). Filmen bygger på gyserserien Gåsehud af den amerikanske forfatter R.L. Stine, der i filmen spilles af komikeren og skuespilleren Jack Black, som også lægger stemme til Slappy, den mest ondsindede bugtalerdukke, børnelitteraturen endnu har set. Filmen handler kort fortalt om drengen Zach Cooper (Dylan Minnette), der flytter med sin familie til en lille by, hvor han møder sin nye nabo, Hannah (Odeya Rush). Hannahs far er forfatteren R.L. Stine (Jack Black), der har skrevet de mange bøger, der hver og en giver Gåsehud. Han holder alle spøgelserne og monstrene fanget i bøgerne, men da Zach ved et uheld kommer til at lukke de mange uhyrer ud af historierne, er det op til de tre at få dem alle tilbage, hvor de kom fra, inden det er for sent ...De mange monstre og uhyrligheder, der optræder i filmen, er alle hentet fra R.L. Stines gyserbøger, der siden 1990erne har holdt 9-12-årige verden over vågne langt over deres sengetid.
Derfor genudgiver Gyldendal nu en række af de mest populære titler i serien, der alle - rent bogstaveligt - spiller en rolle i filmen. Her optræder blandt andre Varulven fra Febersumpen, det sultne legetøj fra Monsterblod, Den forheksede maske fra den værste halloween nogensinde, de levende døde fra Mumiens forbandelse, og ikke mindst Slappy, den djævelske bugtalerdukke, der første gang spredte skræk og rædsel i Dukkernes nat.
Gåsehud holdt sit indtog på de danske børneværelser og biblioteker i 1999, og over de næste tre år blev der udgivet i alt 44 titler i serien, der tilsammen solgte 350.000 bind. Der udkom en ny bog hver den 13. i måneden, og med titler som Monsterblod og Døden i dybet fik varemærket R.L. Stine hurtigt et solidt tag i de yngre læsere.Opskriften er for så vidt enkel nok. R.L. Stine selv har fortalt, at han altid begynder med titlen - hvis den er god nok, kommer resten af sig selv. Det hører selvfølgelig med, at han underspiller sin egen kreativitet, for det er hans evne til at variere skabelonen, der holder serien kørende og spændingen intakt. De korte kapitler svinger sig fra cliffhanger til cliffhanger, så læseren holdes fast, for Gåsehud er bestemt genrelitteratur, men det er også fremragende håndværk.R.L. Stines univers vrimler med alskens monstre og fantasifulde uhyrer. Her er talende bugtalerdukker og omvandrende fugleskræmsler, spøgelser og onde ånder og alverdens andre påfund. Vores hovedperson er altid 12 år, og de voksne, der optræder i historierne, er sjældent meget bevendt. Vores unge helt eller heltinde er lejlighedsvis assisteret af en søskende eller en ven, men er ellers overladt til selv at finde ud af, om den fare, der truer, er virkelig eller indbildt. Og hvis der en morale at udvinde, er det den gode gamle opbyggelige om, at man skal stole

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Varulven fra Febersumpen

Varulven fra Febersumpen