Vatikanets mand Forstør
Kategorier / sektioner:

Vatikanets mand (Bog, Paperback)

Af: Daniel Silva

Forlag: Cicero
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Dato for udgivelse: 20-11-2006
Udgivelse: 3. udgave, 2006.
Oversætter: Charlotte Grubb
ISBN-13: 9788777147661
Produkt type: Bog
Originaltitel: The confessor
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 3
Oplag: 6

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
129,95 kr
Lydbog CD
198,35 kr

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»stærkt underholdende spændingsbog. God til en solbeskinnet eftermiddag i hyggestolen.«
- Søndag
»Vatikanets Mand, er en forrygende thriller, en historie der leder tankerne hen på da thillerens stormester Robert Ludlums popularitet var på sit højeste. Fortællingen er fuld af spænding, action, intriger og dramatik, medens den vilde jagt går. Der er ikke noget at sige til, at forlaget har planer om at fortsætte med at udgive Daniel Silva. Det er bl.a. også derfor de udgiver den til den billige pris 199,95. Den er alle ´grynene´ værd og mere til!«
- Krimi Cirklen
Billedkonservator Gabriel Allon har en fortid, der er mere interessant end de flestes: For mange år siden var han agent i den israelske efterretningstjeneste, en fortid han allerhelst vil glemme. Nu går han fredeligt rundt i Venedigs gader og passer sit job med at restaurere et af Bellinis allersmukkeste madonnabilleder.
Da historikeren professor Benjamin Stern, en af Gabriels venner fra tiden i efterretningsvæsenet, findes dræbt i sin lejlighed i München, bliver Gabriel imidlertid kaldt tilbage til tjenesten for at finde professorens morder. Han opdager hurtigt, at svarene skal findes i den afhandling om Den Romerskkatolske Kirkes rolle i jødeudryddelserne under 2. Verdenskrig, som professor Stern i al hemmelighed arbejdede på. Men hvad var det for sprængfarlige oplysninger, professoren var kommet i besiddelse af, der gjorde det nødvendigt at myrde ham?
Jagten på svarene og morderen fører Gabriel på en hæsblæsende tur gennem Europas storbyer og ender i pavens bolig i Vatikanstaten. Morderen er dog i lige så høj grad interesseret i at sætte Gabriel ud af spillet, og snart er Gabriel såvel den jagede som den jagende. Spørgsmålet er blot, hvem der først finder hvem.
En spionroman på højde med de bedste inden for genren!
»Den 23. marts satte Vatikanet en række af de højest rangerende kardinaler til at modbevise en række påstande i Da Vinci-mysteriet... Kardinalerne kan godt rykke ud med deres lugejern igen - vi andre må glæde os over for første gang at få en spændingsforfatter af høj international kaliber præsenteret på dansk.«
- Information

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vatikanets mand

Vatikanets mand