Nedsat pris! Ved du, hvem du er Forstør
Kategorier / sektioner:

Ved du, hvem du er (Bog, Indbundet)

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 358
Dato for udgivelse: 9-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Pernille Wass
Medforfattere: Arne Nielsson, Hanne Houbak, Anne Hermansen
ISBN-13: 9788771376081
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ved du, hvem du er? Selvfølgelig gør du det. Men ved du også, at din type præference har afgørende betydning for, hvad der giver dig energi, overskud, drive, passion og glæde? Eller omvendt - dræner dig for energi og engagement. I denne bog kan du undersøge, hvordan de fire typer; den empatiske Diplomat, den videnssøgende Analytiker, den handlekraftige Praktiker eller den dynamiske Entusiast, hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv.
Ved du, hvem du er? er en både varm og seriøs bog, som giver dig letforståelige, effektive redskaber, du kan bruge til at skabe større indsigt i både dig selv og andre. Den giver dig et skarpt, empatisk og humoristisk indblik i, hvordan du kan udfolde dit eget fulde potentiale og giver dig viden til at sætte det i spil hos andre. Så I sammen kan få det optimale ud af jeres relation. Uanset om det er forholdet til partner, børn, familie, venskaber, kolleger og samarbejdspartnere.
Bogen er skrevet af tre eksperter på hver deres felt, Arne Nielsson, Hanne Houbak og Anne Hermansen. Sammen har de skabt en bog til dig, der har lyst til at blive klogere på dig selv og de relationer, du indgår i både i privat- og arbejdslivet.
Bogen indeholder to eksklusive typetests af høj kvalitet: Så både du og en, du kender, kan få kan kendskab til hver jeres profil.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ved du, hvem du er

Ved du, hvem du er