Nedsat pris! Vegansk gastro yoga: Gastronomiens møde med den spirituelle praksis
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Vegansk gastro yoga: Gastronomiens møde med den spirituelle praksis (Hardback, Dansk)

Af: Catherine Daverne

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793679481
Udgave: 1. (21-08-2019)
Oplag: 1. (21-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Fotograf: Trine Stanley
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
176,00 kr
232,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi har for længst forstået, at plantebaseret mad er vejen frem, men mange er stadig i vildrede med, hvordan man når ud over stadiet med bønner og bagte rodfrugter og får den grønne mad gjort rigtig lækker. I denne bog ligger løsningen i at gribe måltidet an fra flere vinkler, så du med de rette værktøjer kan åbne for en verden af æstetik og smagskombinationer ud over det sædvanlige.
Bogen er for alle, der ønsker inspiration til kærlige kostvaner, mindful madlavning og fif til at trylle i det plantebaserede køkken. Du får let tilgængelige opskrifter på et væld af små fristelser, forretter, hovedretter, desserter, lækkert tilbehør og brød – skabt af alt godt fra den grønne verden og derudover også uden mel og gluten. Udover opskrifter på lækre veganske retter, får du nogle af yogavidenskabens værktøjer til velvære og mere energi. Begge dele er en forudsætning for at blive en bevidst forbruger og skabe bæredygtige kostvaner, der tjener dig selv og andre. Du får også øvelser til mindful madlavning og en introduktion til ayurveda, som er en sundhedsvi- denskab med rødder i den vediske kultur.
I bogen møder gastronomien den spirituelle praksis og gør madlavning til en leg, hvor du kan skabe lækkerier i alt fra madpakken og det hurtige aftensmåltid til ekstravagante gourmetoplevelser i det grønne hjemmekøkken. Målet er at gøre det til- gængeligt for flere mennesker at spise plantebaseret uden en følelse af, at der mangler noget – tværtimod bliver måltidet en berigelse på flere niveauer.
Vegansk velsmag & velvære viser også, hvordan du kan gøre måltidet til et omdrejningspunkt for bære- dygtige principper, der kan imødekomme kroppen og verdens ernæringsbehov på nye måder. Fx støtter bogsalget Chimalaya Charity, der hjælper fattige børn i Nepal med at få en god start i livet, så de ikke ram- mes af fejlernæringens mange følger og bivirkninger.
Om forfatteren
Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder i 1989 og har gennem 30 år levet vegetarisk. Catherine er iværksætter og arbejder som forskningsunderviser i meditation og mindfulness på Rigshospitalet, hun er psykomotorisk terapeut, spirituel mentor, passioneret pilgrim og meditationsguide i Indien. Hun står bag meditationsappen Soullab og kogebogen Kærlig Køkkenkarma – vegetarmad og mind- fulness i hverdagen. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vegansk gastro yoga: Gastronomiens møde med den spirituelle praksis

Vegansk gastro yoga: Gastronomiens møde med den spirituelle praksis