Nedsat pris! Vegansk til børn Forstør
Kategorier / sektioner:

Vegansk til børn

Af: Julie Gråbech

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 14-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793575714
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (14-06-2018, Forsinket!)

178,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At spise vegansk er noget, der deler vandene, og ikke mindst når det handler om veganske børn. Som forælder, pædagog eller sundhedsprofessionel med interesse for vegansk ernæring kan det være svært at finde hoved og hale i de forskelligartede og ofte mangelfulde anbefalinger, der bliver givet omkring den veganske kost. Det vil denne bog nu lave om på.
Bogen giver en indføring i den veganske verden og information om de vigtigste mikro- og makro-næringsstoffer i den veganske kost, et afsnit omkring, hvordan du imødekommer kræsenhed hos børn, og endelig en lang række lækre, smagfulde og næringsrige opskrifter, der er nemt og overskueligt opbygget.
Du finder børnevenlige opskrifter på thailandsk wok, lækre supper, smoothies, mandel- og nøddemælk, spreads, mellemmåltider, bagværk og også opskrifter på veganske udgaver af en række af børnenes klassikere: risengrød, pizza og pizzasnegle, lasagne, brunchpandekager, frugtsalat og ikke mindst is.
Opskrifterne er ledsaget af næringsberegninger på deres indhold af relevante næringsstoffer, og kogebogen giver viden om nyttige ingredienser i det veganske køkken.
Bogen er præget af et højt fagligt niveau af viden omkring vegansk kost og ernæring til børn med udgangspunkt i forfatterens egen faglige baggrund, og den er blevet til på grundlag af et stort ønske om at vise danskerne, at vegansk kost til børn sagtens kan udgøre et fuldgyldigt alternativ til en kost med animalske fødevarer.
Bogen giver derfor alle med interesse for vegansk kost til børn overskuelig information, vejledning og inspiration til, hvordan det veganske barn sikres en optimal ernæring, hvor alle næringsbehov bliver opfyldt.
Om forfatteren 
Julie Gråbech er uddannet klinisk diætist og mor til to børn. Hun har foruden sin faglige baggrund og viden også et mangeårigt personligt kendskab til og passion for den plantebaserede kost, og hun elsker at gå i køkkenet og skabe nye spændende og sunde, velsmagende veganske retter.
Med denne kogebog ønsker hun at give alle, der har med veganske børn at gøre, et solidt og fagligt funderet grundlag, som sikrer en sund og velsammensat vegansk kost. Uanset om du er forælder, pædagog eller sundhedsprofessionel, vil kogebogen kunne anvendes som et overskueligt opslagsværk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vegansk til børn

Vegansk til børn

Kunder, der købte denne vare, købte også