Nedsat pris! Vejen til indre ro i en travl hverdag Forstør
Kategorier / sektioner:

Vejen til indre ro i en travl hverdag (Bog, Hæftet)

Af: Henning Daverne

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 24-6-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788702078107
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

232,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis meditation var en pille, som kunne give dig større indvendig ro, mindre stress, bedre kropslig velvære og mere succes i erhvervslivet, ville du så tage den?
Ved at integrere meditation som et værktøj i sin hverdag, kan man opnå alle disse fordele. Det er en udbredt opfattelse, at meditation er noget der kræver fred og ro, lotusstilling, lukkede øjne og tændte røgelsespinde. Det er svært at forestille sig for et travlt karrieremenneske, der ofte ikke engang får tid til frokost.
Men Henning Daverne er ikke i tvivl: hvis du ønsker at fokusere din opmærksomhed og blive den bedste udgave af dig selv, er meditation et fantastisk redskab.
Bogen giver en velskrevet og kvalificeret hjælp til at finde den indre ro i en travl hverdag - og den gode begrundelse for at gå i gang med at meditere. Bare 4x5 minutter om dagen kan gøre en forskel.
Bogen indeholder også en cd - og så er hjælpen til at komme i gang lige for.
Henning Daverne har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag som en af spidskompetencerne i Danmark inden for Erhvervsmeditation. Han har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling. Han rangerer blandt de højst graduerede kampkunstsudøvere i Europa.
Meditation er ikke bare en personlig sag, som er løsrevet fra dagligdagens gøremål - også arbejdet. »Jeg ser netop meditation som en forudsætning for at agere bedst muligt i alle livets sammenhænge - og i høj grad også på arbejde.. meditation er først og fremmest et værktøj og en tilstand, som den vestlige verden først er ved at forstå omfanget af«, mener Henning Daverne
Bogen henvender sig til alle travle mennesker, der ønsker at finde vejen til en indre ro. Både dem, der i forvejen har en interesse for det spirituelle, og i meget høj grad også til dem, der ikke ved noget om emnet eller ikke tidligere har interesseret sig for spiritualitet. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vejen til indre ro i en travl hverdag

Vejen til indre ro i en travl hverdag