Vejen til London (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Alix Rickloff

Forlag: HarperCollins
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771915341
Udgave: 2. (01-04-2019)
Oplag: 1. (01-04-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Selvstændig roman Hemmelighederne på Nanreath Hall
Indbinding: Paperback
Sideantal: 416
Originaltitel: Way to London
Oversætter: Dorthe Klyvø
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fra forfatteren til Hemmelighederne på Nanreath Hall kommer denne gribende, historiske roman. En uforglemmelig fortælling om en ung kvinde, der bliver tvunget til at forlade Singapore og skabe et nyt liv i England.


Det er dagene omkring angrebet på Pearl Harbor. Lucy Stanhope, barnebarn af en jarl, lever et liv i forkælet luksus i Singapore. En uforsvarlig handling tvinger hende til at flygte til England for at bo hos en tante, hun knap nok husker. Hvad Lucy ikke ved er, at hun skulle blive en af de sidste til at flygte fra Singapore, før krigen omspænder hele øen, og at hendes forældre ville forsvinde i den kaotiske tid efter. I sorg og helt alene skal hun se realiteterne i øjnene i det grå og kamptrætte England.

 Hun møder drengen Bill, en ung flygtning, og i et svagt øjeblik indvilliger Lucy i at hjælpe ham med at finde sin mor. Det umage par tager ud på en tilsyneladende enkel og ufarlig rejse tværs over landet, men Lucys liv bliver endnu mere kompliceret, da hun undervejs møder en soldat, hun kendte i Singapore. 


Nu bliver Lucy tvunget til at tage konsekvenserne af de valg, hun har truffet, hvis hun skal få det liv, hun har længtes efter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vejen til London

Vejen til London