Nedsat pris! Vejen til uretfærdighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Vejen til uretfærdighed (Bog, Hæftet)

Af: Bernhard Mollerup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 458
Dato for udgivelse: 26-6-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771903294
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
218,20 kr
pdf
95,30 kr

218,20 kr

-24.5%

Vejl. pris: 289,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den moderne verden er kompliceret med grænseoverskridende politisk samarbejde og grænseoverskridende problemer. Hvad skal der til, for at demokratiet kan fungere? Hvorfor har ikke alle lande demokrati? Hvad er de biologiske forudsætninger for demokratiet? Hvorfor er moderne børneopdragelse forkert? Hvorfor har vi økonomiske kriser? Hvorfor fungerer det økonomiske system alligevel? Hvorfor er social retfærdighed ikke altid retfærdig? Hvorfor inaktiveres de svage i samfundet? Hvorfor er lighed ikke en økonomisk drivkraft? Hvorfor er en høj topskat ødelæggende for økonomien? Hvad er grænsen for social retfærdighed? Kan den globale opvarmning standses? Er planeten overbefolket? Er planetens resurser udtømte, eller findes der en fremtid?           
Uddrag af bogen  
Det markedsøkonomiske system må hele tiden tilpasse sig til en verden, som hele tiden forandrer sig, og det kan derfor ikke være stabilt. Det biologiske liv er en ustabil kemisk proces og kan derfor hele tiden tilpasse sig til skiftende omstændigheder, og det samme gælder for det markedsøkonomiske system. Det kapitalistiske system kan aldrig blive perfekt; der findes ingen perfekt stabil ligevægtstilstand i systemet, eftersom systemet bygger på det hele tiden at tilpasse sig til en situation, som altid forandrer sig, og som aldrig bliver stabil. Kommunismens økonomiske system var stabilt, og et stabilt system kan ikke tilpasse sig. Det var problemet for kommunismen. Markedsøkonomien fungerer på sam­me måde som evolutionen, det er derfor, at den fungerer.           
Om forfatteren  
Bernhard Mollerup er født i Danmark. Han er læge, tysk statsborger og arbejder og bor i Sverige. Han arbejder ni måneder om året og tilbringer vinteren i Thailand og har nu tid til at skrive om sine interesser, som omfatter bl.a. økonomi, filosofi, evolution og global opvarmning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vejen til uretfærdighed

Vejen til uretfærdighed