Nedsat pris! Velfærd eller svindel - Om en virksom, men ignoreret sklerosebehandling, og om samfundets store viden, som ikke må bruges på svage grupper (Del 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Velfærd eller svindel - Om en virksom, men ignoreret sklerosebehandling, og om samfundets store viden, som ikke må bruges på svage grupper (Del 2) (Bog, Paperback)

Af: Jytte Hestbech

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 132
Dato for udgivelse: 27-7-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Nr. i serien: Bind: Del 2,
ISBN-13: 9788776911652
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

107,90 kr

-17%

Vejl. pris: 130,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I denne anden del af bogen beskriver forfatteren en svensk sklerosebehandling, som har givet hende livet tilbage. Hendes sværeste symptomer er væk eller mindsket. Hun mener, at mange nydiagnosticerede kunne redde deres gangfunktion, blærefunktion og intellektuelle evner, hvis behandlingen blev anerkendt. Uden lægelig begrundelse negligeres denne behandling og flere og flere af de nødvendige produkter, som fremmer helbredelsen, fjernes fra handlen.
Endelig beskrives andre områder, hvor kommunerne er ansvarlige for hjælp til svage borgere. Tilsyneladende har de et trumfkort, som hedder uvidenhed. Derved kan man spare foranstaltninger til mishandlede og misbrugte børn, til gamle, og til hjælpemidler til handicappede.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Velfærd eller svindel - Om en virksom, men ignoreret sklerosebehandling, og om samfundets store viden, som ikke må bruges på svage grupper (Del 2)

Velfærd eller svindel - Om en virksom, men ignoreret sklerosebehandling, og om samfundets store viden, som ikke må bruges på svage grupper (Del 2)