Nedsat pris! Velfærd i det 21. århundrede: fra tilsanding til innovation - skitse til et nyt nationalt kompromis Forstør
Kategorier / sektioner:

Velfærd i det 21. århundrede: fra tilsanding til innovation - skitse til et nyt nationalt kompromis (Bog, Indbundet)

Af: Martin Ågerup

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 494
Dato for udgivelse: 23-5-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771807417
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

DANMARK UD AF VÆKSTKRISEN 


I 1930´erne var Danmark blandt de fem rigeste lande i verden. I dag er de rigeste lande op mod 40 procent mere velstående end os. I Velfærd i det 21. århundrede viser Martin Ågerup, hvordan velfærdsstatens insidere sidder på flæsket og beskytter særinteresser på bekostning af almenvellet. Danmark sander til i regulering og bureaukrati, som blokerer for nytænkning. Værst ser det ud i den offentlige sektor, som er gjort til en iværksætterfri zone uden ret meget innovation, og hvor både institutioner og borgere fratages ansvar og dermed også frihed. 


Martin Ågerup tegner en skitse til et nyt nationalt kompromis, hvor detailregulering og central planlægning af velfærdsstatens institutioner erstattes af øget konkurrence og mere valgfrihed for borgerne. De borgerlige skal acceptere større omfordeling via skatterne, mens socialdemokraterne til gengæld skal acceptere delvis egenbetaling for velfærdsydelser. Den samlede omfordeling forbliver uændret, men både velfærdsstatens institutionerog borgerne vinder øget frihed og ansvar.


Martin Ågerup (f. 1966) er direktør for tænketanken Center for Politiske Studier (CEPOS). Han er Bachelor of Science i økonomi og økonomisk historie fra Universitetet i Bristol samt MA i økonomi fra Universitetet i Exeter. Forfatter til Dommedag er aflyst (1998), Enerne (2001) og Den retfærdige ulighed (2011). 


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Velfærd i det 21. århundrede: fra tilsanding til innovation - skitse til et nyt nationalt kompromis

Velfærd i det 21. århundrede: fra tilsanding til innovation - skitse til et nyt nationalt kompromis