Nedsat pris! Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet Forstør
Kategorier / sektioner:

Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 245
Dato for udgivelse: 21-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Trine Ungermann Fredskild
ISBN-13: 9788712048626
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

199,25 kr

-13%

Vejl. pris: 229,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 196,94 kr Op til 320,60 kr
20 194,65 kr Op til 687,00 kr

Beskrivelse

Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet retter sig til såvel studerende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser som til de færdiguddannede sundhedsprofessionelle i den kliniske praksis.


Bogen beskriver og forholder sig til den digitaliseringsbølge i den offentlige sektor, som allerede er godt på vej og flere steder fuldt implementeret.


Man ved allerede i dag, at om få år vil op til 80 % af al kommunikationen mellem borgere og det offentlige foregå via internettet. Allerede i dag kan kroniske patienter med eksempelvis KOL eller diabetes via telemedicinske løsninger få behandling i hjemmet og på den måde undgå indlæggelse. Ældre kan i dag udnytte den nyeste velfærdsteknologi til at få gjort rent, blive vasket og komme ud af sengen. Dette medfører, at den enkelte borger i højere grad inddrages, og at de sundhedsprofessionelle skifter roller fra at yde omsorg og pleje til at hjælpe borgerne til selv at betjene de teknologiske løsninger og til selv at løse problemerne.


Ovenstående stiller imidlertid store udfordringer til det sundhedspersonale, der skal håndtere de nye udfordringer. Det er således ikke længere nok at have de faglige kompetencer i orden. De sundhedsprofessionelle må forberede sig på et sundhedsvæsen i forandring og på, at de udfordringer, de møder fremover, kræver både faglige, menneskelige, innovative og teknologiske kompetencer.


I bogen Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet bidrager 11 forfattere med at belyse ovenstående fra forskellige perspektiver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet

Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet