Nedsat pris! Ventilation ståbi Forstør
Kategorier / sektioner:

Ventilation ståbi (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Teknisk Forlag - Praxis - Nyt Teknisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 485
Dato for udgivelse: 2-6-2004
Udgivelse: 2. udgave, 1996.
Redaktion: Thomas Rump, Henning Hørup Sørensen
Medforfattere: Henning Hørup Sørensen, Ole B. Stampe, Finn H. Ludvigsen
ISBN-13: 9788757119824
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: stikordsregister: Steen Pedersen
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Henning Hørup Sørensen, Ole B. Stampe, Finn H. Ludvigsen
Tegner: Ib Jørgensen, Per Diemer
År for denne udgave: 1996
Første udgivelsesår: 1996
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 8

3 - 8 hverdage

554,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 599,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ventilationsteknikerens bibel, der indeholder alt hvad der er værd at vide om ventilationsprincipper og praktisk udførelse. Hovedvægten i Ventilation Ståbi ligger på komfortventilation, og bogen henvender sig til den tekniker der skal beskæftige sig med ventilationsanlæg, beregnings- såvel som udførelsesmæssigt.
Bogen indleder med generelle kapitler om grundlæggende matematik, fysik, økonomi samt ude- og indeklimadata. Herefter gennemgås beregning af ud- og indvendige belastninger, nødvendig volumenstrøm samt luftens tilstandsstørrelser og ændring af disse.
Bogen beskriver bl.a. de fem vigtigste ventilationsprincipper, for både lav- og højloftede lokaler og deres opbygning. Den gennemgår flere relevante anlægstyper, omfattende lod- og vandrette lufttæpper, evaporativ køling samt kølelofter. Udsugningssystemer fra den lettere industri behandles, blandt andet teknikken vedrørende punktudsugninger, så som sugehoveder, sugehove, sugebokse og sugetunneler. Særskilte kapitler omhandler dimensionering af ventilatorer, komponenter som filtre, spjæld, varmegenvindingskomponenter, befugtere mv., kanalsystemer, styring og regulering, lyd og vibrationer, rørkoblinger, isolering, energiforbrug, måleteori og indregulering af systemer. Også sikkerhedsforanstaltninger som eksempelvis brandventilation får særskilt behandling i bogen.
For den der har brug for yderligere information om ventilationsanlæg i industrien i øvrigt, vil Håndbog i industriventilation, af samme forfatter, være et velegnet supplement.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ventilation ståbi

Ventilation ståbi