Verden er lille Forstør
Kategorier / sektioner:

Verden er lille (Bog, Hæftet)

Af: Åsa Hellberg

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 309
Dato for udgivelse: 11-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Lea Thume
Redaktion: Louise Lundberg Claesen
ISBN-13: 9788771288056
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: En liten värld
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
110,95 kr
epub
110,00 kr
zip_mp3
55,00 kr

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Af forfatteren til Sonjas sidste vilje.
Nå, hvis man ikke selv har en rejsekammerat, så må man vel følge efter én, der er på vej til lufthavnen i Arlanda. Elsa er en 70-årig enke, der ingen intentioner har om at blive siddende derhjemme alene og kukkelure i Farsta bymidte. I smug følger hun derfor efter tilfældigt udvalgte personer, som ser spændende ud ved første øjekast, og dette fører hende vidt omkring. Det lykkes hende at komme til både Västerås og London, inden den rigtig store rejse står for døren. 
Den tidligere filmstjerne Isabella bliver stadig ofte genkendt for sit smukke ansigt. Som 50-årig står hun nu ved en skillevej, og overvejer hvad hun skal gøre med sit liv. Hendes farverige veninde Carina bor i England og er for nyligt blevet forladt af sin mand. Da alting bliver vendt op og ned, trækker hun Isabella med sig ud på et engelsk eventyr. Tilfældet - eller måske er det snarere skæbnen - fører Elsa, Carina og Isabella sammen, og de tre kvinder får stor indflydelse på hinandens liv. Alle tre prøver de at finde nye veje i tilværelsen, og de bliver overraskede over, hvad livet kan tilbyde.
Verden er lille er forrygende læsning, en page-turner med modne kvinder i hovedrollerne. En fart-over-feltet, varm og humoristisk feel good-roman om kærlighed, sex, venskab og modige kvinder, der vover at tage det første skridt ud i noget nyt.
En roman om at gribe chancen, når den viser sig - og om selv at hjælpe livsglæden og lykken lidt på vej!
Om forfatteren: Åsa Hellberg, svensk forfatter og født 1962, har bl.a. skrevet romanen Sonjas sidste vilje, som også er oversat til dansk. Hun debuterede 2009 med Casanovas kvinna. Tidligere har hun arbejdet som stewardesse, produktchef, coach og foredragsholder, men i dag lever hun af at skrive. Åsa voksede op i Fjällbacka i Sverige og bor nu i stockholmerforstaden Farsta med sin kat, sin søn og sin sambo. Åsa ved præcis, hvad hun vil skrive om - hun vil skrive om det, hun selv gider læse om: Underholdende fortællinger om herlige, farverige mennesker over halvtreds, og når man læser hendes bøger, er det tydeligt, at livsglæden og lykken ikke har en udløbsdato.    

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Verden er lille

Verden er lille