Nedsat pris! Verden er nu håb og kærlighed
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Verden er nu håb og kærlighed (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mads-Peder Winther Søby

Forlag: Forlaget Empey
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797189702
Udgave: 1. (02-05-2020)
Oplag: 1. (02-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 241
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
198,80 kr
55,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Livet er en flyvsk forståelse af fortiden sat i et helende perspektiv!” 


Verden er nu håb og kærlighed er delt i flere hovedspor. Det er en fortælling om en fars store bekymring for en datters ve og vel. Samtidig er det et skelsættende interview med en feteret aldrende forfatter omkring dennes debutroman. Hovedpersonen Maria tror, fortællingen handler om Margaret, den ene halvdel af et ungt par under 2. verdenskrig, men langsomt åbner nye perspektiver sig! 


Romanen forløber over syv dage med fordybede samtaler om en række af livets store spørgsmål. 


Kan de forskellige aktører, der arbejder under forskellige forudsætninger, nå målet om at bryde litteraturens lænker? Forfatteren bryder alle litterære regler og intervenerer i fortællingen ved at skrive sig ind i romanen. Spørgsmålet er, om det overhovedet hjælper?  


Dét, der først synes som separate fortællinger, tager langsomt form af en sammenhængende slægtskrønike for derigennem at blive en eksistentiel overvejelse om dét at være menneske, om kærlighed, om virkelighed, om fiktionen i fiktionen, og i hvilken udstrækning mennesket har et frit valg.  


Verden er nu håb og kærlighed, er rundet af genren for filosofisk fiktion, der måske er mest kendt fra bogen Sofies verden.   


Mads-Peder Winther Søby, digter og forfatter, født 1978. 

Han debuterede i 2016. Siden har han skrevet en håndfuld bøger i forskellige genrer. I Verden er nu håb og kærlighed fortsætter han afsøgningen af skønlitteraturen efter eksistentielle svar. En søgen, som han allerede påbegyndte med debutudgivelsen Digteren mellem linjerne og fortsatte i krigsromanen Vi var mennesker i skyggernes tid fra 2018.  Mads-Peder ønsker gennem fiktionen at komme med bud på, hvad et menneske er og, måske nok så vigtigt, hvad et menneske kan være.

Anmeldelser (0)