Nedsat pris! Verdens frelse: monologer Forstør
Kategorier / sektioner:

Verdens frelse: monologer (Bog, Hæftet)

Af: Ulrich Horst Petersen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 121
Dato for udgivelse: 10-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788702217735
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Verdens frelse" er en meget morsom og meget alvorlig bog, ofte provokerende, under alle omstændigheder munter.


I regeringen Løkke Rasmussens regeringsgrundlag står der, at Danmark er et kristent land. "Verdens frelse" er bestemt ikke skrevet for at påvise det absurde i en sådan påstand, men man kan næppe læse bogen uden at komme til den konklusion, at den er absurd.


Bogen indledes med et indlæg af Jesus selv. Han overvejer, om han i sin tid gjorde det godt nok. Derefter følger en lang række monologer af mennesker og dyr.


Mange af dem er kendetegnet af, at de, der udtaler sig - måske fordi det nu engang er Jesus, der har åbnet debatten - føler sig nødsaget til at ransage sig selv, deres fag, deres profession eller meninger for at komme til rette med, om verden står til at frelse - og hvordan, eller om den overhovedet har behov for det. Andre siger bare noget om, hvad der virkelig betyder eller har betydet noget for dem i deres liv.


Bogen slutter med Jesus´ kommentar til alle disse ytringer. Blandt andet fremgår det, at verden ikke synes at have ændret sig meget i forhold til hans problemstilling, da han var her for før­ste gang. Bogen rejser nogle teologiske spørgsmål - først og fremmest om en teologi (gudelære) overhovedet er mulig, når guden antages at leve stadigvæk, hvad Jesus jo må gøre, eftersom han genopstod.


Men "Verdens frelse" handler ikke først og fremmest om teologi men om mennesker, deres billede af sig selv, sorger og lykke.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Verdens frelse: monologer

Verdens frelse: monologer