Verdens sundeste mor og barn: Giv dit barn den bedste start i livet (Bog, Indbundet)

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 203
Dato for udgivelse: 30-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
Medforfattere: Christian Bitz, Arne Astrup
ISBN-13: 9788740009767
Produkt type: Bog
Fotograf: Anders Schønnemann
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Christian Bitz, Arne Astrup
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vil du være mor, eller er du allerede gravid?
Så har du her en konkret guide til at få et sundt, harmonisk og velfungerende barn.  

Ved at spise den rigtige kost og få optimalt med næringsstoffer kan du give dit barn de bedste betingelser for at vokse sig sund og stærk inde i din mave. Derved kan du nedsætte risikoen for, at dit barn får en lang række problemer i form af blandt andet adfærds- og indlæringsproblemer, ADHD, overvægt og allergier. 

Samtidig vil kosten i Verdens sundeste mor og barn hjælpe dig til kun at tage de kilo på, du har brug for, og sørge for, at du efter fødslen hurtigt taber dem igen.  

Som sidegevinst nedsætter du din egen risiko under graviditeten for at få svangerskabsforgiftning, diabetes, spontan abort, kejsersnit og fødselskomplikationer, og så er du slankere 6 måneder efter, du har født. Der er ikke et eneste godt argument for ikke at følge bogen i planlægningen før, under og efter din graviditet. 

Verdens sundeste mor og barn er spækket med den nyeste forskning, gode råd, opskrifter og en enkelt plan til at sørge for, at du og dit barn får den bedste start på livet. 

Om forfatterne:

Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient. i human ernæring og bl.a. kendt som vært på Madmagasinet Bitz & Frisk på DR 1, ernæringsekspert på Go´ Morgen Danmark på TV 2 og forskningschef på Herlev Hospital. Han er forfatter til bestsellerne Bitz din sundhed og Bitz dit køkken, samt til Verdens Bedste Kur vol. 1 og 2, der har solgt mere end 100.000 bøger i Danmark og desuden udgivet i adskillige lande. Christian er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber. 

Arne Astrup (f. 1955) er læge, dr.med., professor i ernæring og leder af Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, og direktør for OPUS-centret for Ny Nordisk Hverdagsmad ved Københavns Universitet. Arne Astrup har opbygget en af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Han var 1992-2003 formand for Ernæringsrådet, 2005-2009 præsident for International Association for the Study of Obesity, 1999-2010 chefredaktør for Obesity Reviews, og 2011- redaktør af American Journal of Clinical Nutrition. ´Fedmeprofessoren´ er en ivrig debattør i medierne, foredragsholder og forfatter til flere bestsellerbøger om vægttab, mad og sundhed. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Verdens sundeste mor og barn: Giv dit barn den bedste start i livet

Verdens sundeste mor og barn: Giv dit barn den bedste start i livet