Nedsat pris! Veritasmaskinerne
Kategorier / sektioner:

Veritasmaskinerne (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Niels Kjeld Thorsen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740655544
Udgave: 1. (19-08-2019)
Oplag: 1. (19-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 360
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
191,20 kr
96,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Erich vokser op i efterkrigstidens Berlin hos mor Erika, som på sin Veritasmaskine  tjener til livets opretholdelse som syerske. Mens lille Erich lytter, producerer hun og maskinens rytmiske gadung-gadung ikke bare tøj, men også fortællinger, besynderlige spådomme og indimellem: tavshed.


Erich forstår således hurtigt, at der findes et eventyrligt sted kaldet Nemmersdorf, hvor der hænger heste i kirketårnet, hvor mor var ung og smuk, og hvor Erichs far, Heinz, engang reddede hende fra de russiske horder. Helten Heinz ser han til gengæld ikke noget til, før han som femårig åbner døren for en mand, han bestemt ikke ligner. Det bliver første lektion i sandhed og løgn og det diffuse felt derimellem.


Og der kommer nye tavsheder og sandheder til: Erich kommer på Humboldt Universitetet, bliver filosofistuderende og Stasi-stikker, forelsket i en russisk pige, venner med en systemkritiker, gift og skilt, medløber og det, der er værre– og slutteligt mest af alt i tvivl, hvorefter alle puslespil må lægges om.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Veritasmaskinerne

Veritasmaskinerne