Nedsat pris! Vernon Subutex (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Vernon Subutex (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: Virginie Despentes

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 326
Dato for udgivelse: 25-11-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Oversætter: Mette Olesen
ISBN-13: 9788702212556
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originaltitel: Vernon Subutex
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


  • Hårdtslående samtidsskildring fra en moderne feminist

  • Ikke for de sarte, men til elskere af punk og rock

   

Ingen tvivl om at Vernon har kendt til bedre dage. Efter i tyve år at have hævet og smækket metalgitteret til sin pladebutik i Paris må han nu én gang for alle dreje nøglen om. Han er nu halvgammel og ved ikke rigtigt noget - udover en masse om rock. Først og fremmest ved han ikke, hvordan han skal klare dagen og vejen. Han kan ikke betale sin husleje og sættes på gaden.

   

Uden hjem, uden familie, uden bånd driver han rundt i Paris´ gader. Aldrig før har han rigtig set på byen eller på dens indbyggere. Mens han klarer sig igennem fra dag til dag, fra ét midlertidigt opholdssted til et andet, begynder han at se på byen med nye øjne. Som en anden sonde registrerer han sine omgivelser uden at trække fra eller lægge til og giver et uafrysteligt billede af et samfund præget af egoisme og dybe uretfærdigheder, splittet af hadtale og resignation.

   

Men hverken forfatteren eller hendes hovedperson vil acceptere det som tingenes uafvendelige tilstand. Gennem hele bogen løber der en rød tråd af oprørstrang og vital modstand. Efter i årevis at have solgt bedaget musik til samlere begynder Vernon at mærke rocken bruse i sit blod.

   

Virginie Despentes, f. 1969, er fransk forfatter og filminstruktør. Hun debuterede i 1997 med skandaleromanen Baise-moi (på dansk som Blodsøstre, 1998) og har siden vakt opsigt i sit hjemland, for hver gang hun udgav en ny bog. I Danmark er desuden udkommet Peepshow (2000), King Kong og kvinden (2007) og senest Vi ses i helvede (2012).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vernon Subutex (Bind 1)

Vernon Subutex (Bind 1)