Nedsat pris! Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt Forstør
Kategorier / sektioner:

Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt (Bog, Hæftet)

Af: Véronique Ovaldé

Forlag: Etcetera
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 348
Dato for udgivelse: 29-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: François-Eric Grodin
ISBN-13: 9788793316164
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Make Ready Studio
Originaltitel: Soyez imprudents les enfants
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

205,80 kr

-23.5%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Atanasia Bartolome vil ikke være typen, der siger undskyld, når man træder hende over tæerne. Hun vil væk fra det søvnige forstadsliv i Bilbao, og da hun en dag ser et maleri af den berømte kunstmaler Roberto Diaz Uribe, bliver hun overvældet af dets kraft. Det viser sig – for intet er tilfældigt – at Diaz Uribe er Atanasias onkel, og hun sætter ud på en rejse for at løse mysteriet om ham: Hvem han var, og hvorfor han en dag forsvandt som dug for solen.
Rejsen fører hende til Paris, hvor hun møder en afhoppet sovjetisk kunstprofessor, der lider af samlermani. Og den fører hende flere hundrede år tilbage i familiehistorien, sådan som den er blevet fortalt af hendes farmor Esperanza. En familiehistorie befolket af spanske biskopper med underskønne elskerinder, trillingesøstre med heksekræfter, opdagelsesrejsende i kolonitidens Congo og en pige, der kan tale med dyrene.
Véronique Ovaldé er en eminent historiefortæller, og i romanen flettes fortid og nutid sammen til en eventyrlig fortælling om frigørelse, udlængsel, kunstens kraft og vores trang til at skabe idealsamfund, for til sidst at ødelægge det hele for hinanden.
Véronique Ovaldé (f. 1972) er en af Frankrigs mest læste forfattere, kendt og elsket for sit poetiske og fantasifulde fortælleunivers. Hun debuterede i år 2000 og har siden udgivet både romaner, børnebøger og noveller, flere af dem prisbelønnede. Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt er hendes seneste roman. På dansk er tidligere udkommet romanen Fugleliv.
”Ingen kan som Ovaldé fortælle historien om Torneroser, der vågner af deres søvn og frigør sig fra mændenes forbandelse.”
– ELLE France
”Under den lette overflade er Vi er efterkommerne… både en dannelsesroman og en politisk roman i ordets fineste forstand, en roman om mod, om giftige usagtheder og, ikke mindst, om jagten på frihed.”
– Le Figaro

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt

Vi er efterkommerne af de hekse, I ikke fik brændt