Nedsat pris! Vi er ikke os selv Forstør
Kategorier / sektioner:

Vi er ikke os selv (Bog, Indbundet)

Af: Matthew Thomas

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 633
Dato for udgivelse: 14-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Rasmus Hastrup
ISBN-13: 9788711459508
Produkt type: Bog
Originaltitel: We are not ourselves
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
267,70 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,10 kr

267,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Eileen Tumulty er fra 1941, irsk immigrant, og er vokset op Queens, i et hjem, hvor humøret svinger mellem dyb smerte og stor glæde, afhængigt af meget alkohol, der er blevet indtaget. Da Eileen møder Ed Leary, som adskiller sig meget fra de mænd, hun normalt omgås, tror hun, at hun har fundet den perfekte partner, en mand, der kan føre hende ind i den verden, hun længes efter at tilhøre. De gifter sig, og Eileen opdager hurtigt, at Ed ikke har de samme ambitioner om at tage del i den store amerikanske drøm, som hun selv har.


Hun tilskynder Ed til at ville noget mere med livet: at få et bedre arbejde, flere og bedre venner, et større hus, men som årene går, bliver det tydeligt, at Eds tiltagende modvilje er udtryk for en dybere og mere alvorlig psykologisk dysfunktion. Et uundgåeligt mørke sniger sig ind i deres liv, og Eileen og Ed og deres søn Connell prøver desperat at opretholde et skær af den virkelighed, de er vant til, og at holde fast i tanken om og ambitionerne for en lykkelig fremtid.


Med beretningen om familien Leary fortæller Matthew Thomas historien om den store amerikanske drøm, med et skarpt fokus på ideen om den lykkelige familie og den økonomiske velstand, der gennesyrede tiden efter Anden Verdenskrig. Resultatet er en fascinerende og bevægende roman; en historie, der minder os om, at livet er mere end en endeløs række af sejre og nederlag, og at vi lever for at elske og blive elsket, og at vi skal huske at fortælle hinanden det, inden det er for sent.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi er ikke os selv

Vi er ikke os selv