Nedsat pris! Vi lever med kræft Forstør
Kategorier / sektioner:

Vi lever med kræft (Bog, Hæftet)

Af: Jette Friis O´Bróin

Forlag: Bookforce
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 16-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Les Kaner
ISBN-13: 9788797012604
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

197,95 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Over en kvart million danskere lever med kræft – alene i Danmark. Styrket forskning, bedre diagnosticering og målrettet behandling betyder, at mange heldigvis lever meget længe med sygdommen.


I ”Vi lever med kræft” fortæller kræftramte, hvordan de har lært at leve i nuet og fa° det bedste ud af hver eneste dag.  


De 15 mænd og kvinder mellem 25 og 76 år med forskellige kræftdiagnoser fortæller om, hvordan de hver især har fundet deres helt personlige vej tilbage til et godt liv – med kræft som en del af livets bagage.  


Med stort overskud og kærlig sårbarhed beskriver de, hvad de har lært på vejen, og om de beslutninger, som har givet fornyet energi og ændret deres syn på verden og dem selv.  


Deres inspirerende fortællinger giver mod og håb til alle, som lever med kræft.   I bogen giver pårørende gode råd til andre pårørende og fortæller, hvordan det er at stå på sidelinjen, når kræften bliver et livsvilkår i familien. Psykologer, læger, diætist, socialrådgiver m.fl. giver konkrete råd til at komme godt gennem kræftforløbet - til mødet med hospitalet og til at håndtere frygten og bekymringerne om fremtiden og alt det andet nye i hverdagen med kræft. Bogen henvender sig til alle, som har kræft inde på livet.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi lever med kræft

Vi lever med kræft