Vi og jeg Forstør
Kategorier / sektioner:

Vi og jeg (Bog, Indbundet)

Af: Saskia de Coster

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 24-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Aino Roscher
ISBN-13: 9788740601336
Produkt type: Bog
Originaltitel: Wij en ik
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

321,85 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I et flamsk rigmandskvarter, på toppen af et bjerg, bor familien Vandersanden. Den neurotiske husmor, Mieke, bruger sin tid på at gøre rent, frisere tæpper og holde øje med naboerne, mens hendes kuede mand, Stefaan, gør karriere i et skandaleplaget medicinalfirma. Illusionen om det perfekte familieliv fastholdes krampagtigt, men med tiden begynder facaden at krakelere, og dystre, fortrængte familiehemmeligheder dukker op. Den strengt opdragede og overbeskyttede datter, Sarah, søger sin egen vej i tilværelsen, men er hun stærk nok til at frigøre sig fra familiens destruktive mønstre?
Saskia de Coster fortæller med mesterligt sprog og en vittig pen om et tragisk familieliv over en periode på 30 år. Romanen er fuld af uforglemmelige scener og levende personskildringer, og den rejser spørgsmålet om, hvorvidt man virkelig kender sin familie, selvom man lever sammen hele livet.
Saskia de Coster er født i 1976. Hun vandt sin første skrivekonkurrence allerede som 11-årig og har siden vundet flere priser for sine romaner. Hun er kendt for sin helt unikke stil, hvor tragisk og komisk flettes sammen, og hendes bøger er oversat til ti forskellige sprog.   
Vi og jeg er Saskia de Costers sjette roman

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi og jeg

Vi og jeg