Vi taler dansk 3 Forstør
Kategorier / sektioner:

Vi taler dansk (Bind 3) (Bog, Limryg)

Af: Lisbet Thorborg

Forlag: Synope
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Dato for udgivelse: 13-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: Bind 3,
ISBN-13: 9788791909207
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

357,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi taler dansk 3
Bogen er beregnet for sprogskolernes Danskuddannelse 2 modul 3 og tilsvarende niveau på Arbejdsmarkedsrettet Dansk. Bogen opfylder ministeriets mål for modulet.
Bogen er et komplet system, som indeholder både tekster, dialoger, lytteforståelse, integreret grammatik og udtale samt en bred vifte af øvelser og opgaver.
Med bogen følger en række supplerende materialer, som kan hentes på Synopes website: lydfiler, projektorsider, repetitionskort, rettenøgle og ordbank.
I bogen arbejdes med et naturligt og mundret dansk. Der er stort fokus på det praktiske og funktionelle sprog og på mundtlighed. Men også det skriftlige tilgodeses, bl.a. gennem skrivning af e-mails og jobansøgninger. Gennem arbejdet med bogen udvides og styrkes kursistens evne til at kommunikere om relevante, dagligdags emner. I kapitlet ’Smalltalk i kantinen’, sættes der ind over for et velkendt problem på arbejdspladserne: at fremmedsprogede medarbejdere ofte har svært ved at falde ind i den uformelle snak i kantinen.
Endvidere prioriteres arbejdet med udtale højt i bogen. Bl.a. er tekster og dialoger indtalt med pause til kursisten med henblik på mulighed for selvstændig, praktisk udtaletræning. Endvidere er tekster og dialoger forsynet med trykstreger som hjælp til at få fat på rytme og sprogmelodi.
Lydfilerne til bogen findes også på cd-audio til brug i klassen. Denne kan købes separat.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vi taler dansk (Bind 3)

Vi taler dansk (Bind 3)