Victoria Roses to liv Forstør
Kategorier / sektioner:

Victoria Roses to liv (Bog, Indbundet)

Af: Gitte Løkkegaard

Forlag: Carlsen
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 193
Dato for udgivelse: 4-1-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Illustrator: Jan Solheim
ISBN-13: 9788711478134
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Victoria Rose er 11 år. Hun bor på skift hos sine forældre, som er skilt, og er vant til at pakke sit liv sammen hver fredag og bytte voksne, papsøskende, værelse og rutiner ud.


Victorias elskede farfar er kommet på plejehjem pga. en blodprop, og det er hårdt for Victoria, som har brugt ham og hans kolonihavehus, Roselyst, som helle i sit pendlerliv. Nu skal huset sælges!


Victorias bedste ven, Storm, er også skilsmissebarn og lever med alle de samme udfordringer som Victoria. Storms mor er skuespiller, og en aften er han og Victoria i teatret, hvor Storms mor er med i en Ronja Røverdatter-forstilling. Pludselig føler Victoria, at Ronja taler direkte til hende, og hun får en ide: Hun vil ændre det uudholdelige (pendlerlivet) og flytte ud i Roselyst sammen med Storm, og så må forældrene bo der på skift. Lidt ligesom Ronja og Birk, som flygter ud i Mattis-skoven ...


Victorias farfar er kriminalromanforfatter. Han har lavet en gåde til Victoria og Storm, som skal løses inden en bestemt dato, og lagt små ledetråde ud i kolonihavehuset og haveforeningen. Kan Victoria og Storm nå at løse gåden, inden huset bliver solgt, og få deres forældre overtalt til at leve på skift i det lillebitte kolonihavehus?


Bogen beretter på godt og ondt om livet som skilsmissebarn med "dine, mine og vores børn". Bogen er illustreret med vignetter af Jan Solheim.


Højtlæsningsbog fra 7 år og selvlæsningsbog fra 9 år.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Victoria Roses to liv

Victoria Roses to liv