Nedsat pris! Viden som indre erkendelser: Undervisning fra indre visdomstempler
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Viden som indre erkendelser: Undervisning fra indre visdomstempler (Bog)

Af: Inge Olsen

Forlag: Sirius Star
Type: Bog
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
ISBN-13: 9788799298013
Udgave: 1. (20-06-2011)
Oplag: 1. (20-06-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Serie: Den Ny tids visdom
Sideantal: 323
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I denne fase af udviklingen må vi som mennesker erkende de indre lysverdeners eksistens og medspil - ikke kun i kosmos eller sfærerne, men som iboende. Vi må erkende vort indre Jeg som centrum i vor bevidsthed, som essensen af vor væren og hidtidige udvikling og som eksisterende på mange bevidsthedsplaner.
Gennem vore indre sanser kan vi åbne os mod andre dimensioner af virkeligheden. Gennem Jeg´ets flerdimensionelle bevidstheds-kerne kan vi rejse gennem indre kosmiske sfærer og lysverdener, som ikke kan opleves eller erkendes alene gennem den nuværende fysiske bevidsthed.
Gennem indspil og undervisning fra indre lysbevidstheder undervises menneskene særligt i denne tid i de guddommelige livslove, for at disse kan integreres i menneskenes opfattelse af livet og udviklingen. Menneskene hjælpes derved til erkendelser om det iboende livs ikke-fysiske udtryk og eksistens.
Visdomskolen EMAM, Education of Mankind by Ascended Masters, har siden 2008 gennem direkte kanaliseret undervisning fra indre mestre, lærere og visdomstempler som hjælp til aktivering af guddommelig indsigt, viden og visdom i menneskelivet på Jorden.
I denne bog frigives undervisningsmoduler fra de første 6 kursusweekender i 2009 med mulighed for studie, indsigt, erkendelse og genkendelse.
Inge Olsen er gennem mange års virke med clairvoyance, studier og undervisning trænet i at åbne mod højere bevidsthedssfærer. I dag sker foredrag og undervisning primært som direkte kanalisering.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Viden som indre erkendelser: Undervisning fra indre visdomstempler

Viden som indre erkendelser: Undervisning fra indre visdomstempler