Nedsat pris! Videndeling, der virker: Sådan arbejder I med netværk
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Videndeling, der virker: Sådan arbejder I med netværk (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Susie Agerbo Lynge

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741269283
Udgave: 1. (15-10-2018)
Oplag: 2. (17-10-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 128
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mange steder i danske organisationer er der behov for at arbejde mere praksisnært med videndeling og opkvalificere den videndeling, der allerede foregår i dagligdagen, så det bliver meget mere værdiskabende.

Undersøgelser viser at vidensnetværk naturligt nedbryder siloer, mentale barrierer, giver større helhedsforståelse for forretningen og understøtter at best practice spreder sig. Men succesfulde netværk opstår ikke af sig selv.

Videndeling handler om at skabe resultater hurtigere og bedre sammen end vi kan hver for sig. Det handler om bedre bundlinje og masser af hard core økonomiske tal – men det handler i høj grad også om øget arbejdsglæde og personlig og faglig udvikling for den enkelte medarbejder. Ved at vi deler viden, samarbejder på tværs og har fokus på helheden og fællesskabet, så løfter vi hinanden til nye højder, og oplever derigennem også en højere grad af glæde ved at gå på arbejde.

I denne bog får du i første del af bogen praksisnær inspiration, tips og gode råd, til hvordan I konkret styrker jeres organisation til endnu mere videndeling i dagligdagen. I anden del af bogen vil du få viden om, hvordan I specifikt arbejder med interne netværk som en effektiv metode til videndeling på tværs, der virker.

Anmeldelser (0)