Vikingeblod Forstør
Kategorier / sektioner:

Vikingeblod (Bog, Hardback)

Af: Luc Hanegreefs

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Dato for udgivelse: 19-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788740614329
Produkt type: Bog
Originaltitel: Vikingbloed
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Hedelin hører et vikingeskib nærme sig ad floden mod det lille hus, hun bor i med sin far og bror, ved hun, at det ikke varsler godt. Hedelins far har et regnskab at gøre op med vikingerne, men mens Hedelin gemmer sig, dræber vikingerne hendes far - og hendes bror tager de med sig tilbage ad floden.
Det viser sig hurtigt, at Hedelin ikke er helt alene: Vikingerne har efterladt en vikingedreng, Einarr, men kan hun stole på ham?
Det skal dog vise sig, at deres skæbner på sælsom vis er flettet sammen, og som fortiden folder sig ud på deres færd, viser det sig også, at de har mere tilfælles, end de begge kunne forestille sig.
Vikingeblod er skruet ualmindeligt godt sammen og giver både et levende og medrivende indblik i, hvordan livet har været i Europa i vikingetiden. Bogen beskriver begge sider af vikingernes hærgetogter ad Europas vandveje. Som læser lider man med de mennesker, som frygtede bersærkerne fra Nord, men fatter også sympati for de nordboere, der selv var fanget i vikingernes barske samfundsstruktur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vikingeblod

Vikingeblod