Nedsat pris! Vil du det & har du det Så vis det: Din person som brand Forstør
Kategorier / sektioner:

Vil du det & har du det Så vis det: Din person som brand (Bog, Hardback)

Af: Glenn Jacobsen

Forlag: Inspira
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 316
Dato for udgivelse: 1-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788799977406
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hardback
293,35 kr
Hardback
291,40 kr
Paperback
235,90 kr

293,35 kr

-20.5%

Vejl. pris: 369,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny bog om at skabe sit eget personlige brand, og bruge det til at få succes i jobbet og igennem hele karrieren. 
Bogen handler om personlig ledelse, branding og kommunikation. Den beskriver personlig branding som et socialt og individuelt fænomen i tiden, et centralt begreb i personlig ledelse og udvikling, samt en professionel disciplin med henblik på at definere, iscenesætte, kommunikere og lede sit brand. 
Bogen bygger bl.a. på forfatterens 101 personlige samtaler, heriblandt en række kendte erhvervsledere, politikere, musikere, forfattere, idrætsfolk og mange andre. 
Forfatterens hovedbudskaber er bl.a.: 
- Uanset hvem du er, hvad du beskæftiger dig med, samt hvor du er og på vej hen i din karriere, har du allerede et brand. Alt om og ved dig kommunikerer. Alt hvad du siger, syner og gør. Dit brand er lige netop det, som andre tænker, mener og siger om dig, og den, som de hver især kender og husker dig for. For både din faglighed og personlighed. Dit brand er de indtryk, du sætter, og de aftryk, du efterlader. Dit brand er med andre ord både dit image, omdømme og eftermæle. 
- Dit brand er i spil lige nu – i dit job og igennem hele karrieren. Dit brand kan styrke dig og øge din værdi, men det kan omvendt også svække eller måske ligefrem bremse dig. Vil du selv tage ansvar for at skabe og få succes med dit unikke brand, eller tør du overlade noget så vigtigt til andre? 
- Din rejse i personlig branding starter inden i dig selv. Du skal vælge din vej. Den vej, du er mest tryg ved, og hvor du bedst kan være dig selv og i balance. Du skal sætte din person før dit brand. Du skal ikke kun blive noget, men du skal også være nogen. Først når du vil og har det, skal du vise det. Ved at træde ind og brænde igennem på de forskellige scener i dit arbejdsliv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vil du det & har du det Så vis det: Din person som brand

Vil du det & har du det Så vis det: Din person som brand