Vilde haver: 7 tiltag der giver mere natur i haven (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Ditte Dahl Lisbjerg

Forlag: Bios
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770561747
Udgave: 1. (22-05-2019)
Oplag: 1. (22-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 72
Originaltitel: Vilde haver
Illustrator: Hege B. Karoliussen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi vil ha’ mere natur i haven 

Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur. Nyheden var en mavepuster for mange, og blev anledning til overvejelser om hvad man selv kan gøre for at hjælpe insekterne – og i den sammenhæng er haven et oplagt sted for en indsats. 

Siden 2012 har biolog Ditte Dahl Lisbjerg skrevet på bloggen VildeHaver.dk, og har her forsøgt at inspirere helt almindelige haveejere til at gøre enkle ting, der kan give mere plads til naturen inden for havelågen. Helt konkret anvises syv små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse. Alle steder kan der skabes plads og grundlag for mere biodiversitet; flere sommerfugle og vilde bier. 

At have en vild have er ikke bare at lade stå til. Haven skal stadig passes, men bl.a. kan plæneklipperen tage en slapper. Gift skal selvfølgelig ud, og kvasbunken skal ikke altid køres på genbrugsstationen, men kan derimod blive et påskønnet gemmested for pindsvin, insekter og småfugle. 

Bogen er holdt i et enkelt og letforståeligt sprog. Den emmer af smittende begejstring, og er det perfekte sted at starte, hvis man gerne vil give plads til natur uden for sin egen dør. 

Med en lille bog fuld af inspiration håber biologen, at dette blive det næste ’hønsestrik’, så de danske haver kan komme til at summe af liv. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vilde haver: 7 tiltag der giver mere natur i haven

Vilde haver: 7 tiltag der giver mere natur i haven