Blodets bånd 1 - Vildveje
Kategorier / sektioner:

Blodets bånd 1 - Vildveje (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Amanda Hocking

Forlag: Carlsen
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711396957
Udgave: 1. (24-01-2013)
Oplag: 1. (24-01-2013)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 288
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
287,20 kr
43,10 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Som så mange andre teenagere dribler syttenårige Alice omkring og prøver at klare sig nogenlunde gennem highschool, mens hun halvhjertet fordriver tid med sin veninde, Jane, og med noget mere overbevisning tager sig af sin lillebror, Milo. Men hendes liv skifter fuldstændig kurs, da hun en aften møder den sjove og charmerende Jack. Alice forstår ikke helt, hvad det er ved Jack, som gør ham så tiltrækkende, og heller ikke hans besynderlige livsstil, men de bliver hurtigt venner. Og måske også lidt mere end det … I hvert fald indtil hun møder Jacks bror, Peter.

Et enkelt blik fra Peter er nok til at indfange Alice fuldstændig, og hun kan slet ikke tænke klart, når han er i nærheden. Og det til trods for, at han tydeligvis ikke kan fordrage hende eller ønsker hende i nærheden.

Alice er klar over, at Jack og Peter og deres familie ikke er som alle andre. Men præcis hvad der er med dem, er hun ikke klar over. Heller ikke hvor stor en rolle hun kommer til at spille for familiens fremtid – fanget som hun er mellem to brødre, der hver især gør krav på hende …

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Blodets bånd 1 - Vildveje

Blodets bånd 1 - Vildveje